VÄRIKKÄITÄ VASTINPAREJA HARMAALLE


Suunnittelimme eilen S:n kanssa ruokapöytäuudistusta, mutta toistaiseksi pöydänjalkanäkemyksemme ovat aika kaukana toisistaan. Ensi viikolla yritämme kuitenkin ehtiä jonkun puusepän pakeille esittelemään niitä osia ajatuksista, joista olemme saavuttaneet yhteisymmärryksen. Ehkä asiansa osaava ammattilainen voisi tuoda tiskille kilpailevan ehdotuksen, jonka me molemmat olisimme valmiit ostamaan. :-)

Syynä pöytäuudistukseen on keskikerroksen betonilattia. En tiedä johtuuko se valitsemastamme sävystä vai siitä, että lattia ylipäätään on betonista, kun se kerta kaikkiaan tuntuu vaativan kaverikseen vähän valkoista tummempaa. Muuten olemme olleet lattiaamme oikein tyytyväisiä. Se on lämpimämpi kuin ylimmän kerrokssen parketti - voiko se olla? -, helppohoitoinen ja mikä mukavinta, sallii lattiauudistuksen helposti. Siis jos vaikka joskus tahtoisimme vaihtaa betonin tai parkettiin, niin ei kun uutta päälle vaan. :-)

Pampulamattomme on vahingossa unohtunut terassin oven kulmalle, mutta oikeasti olen ajatellut siihen pyöreää patchwork-mattoa, joka on tehty vanhoista kelim-mattojen riekaleista. Alkujaanhan haaveilin, että olisin saanut olohuoneeseen ison patchwork-maton, mutta ei siitä mitään tullut. S ei ostanut ideaa, enkä sillä erää jaksanut jäädä vääntämään tai toteuttamaan ideaa vastustuksesta huolimatta. :-)

Tänä viikonloppuna ei uutta pöytää kuitenkaan saada, eikä harrastuksissa juosta, sillä A:n jalkapallokerho ja uimakoulu viettävät hiihtolomaa. Meillä loma koittaa vasta huhtikuussa. Toivottavasti päästään kotinurkkia etelämmäs, vaikkei meillä vielä mitään suunnitelmia ole.

Mukavaa perjantaita!

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista nähdä millaisen pöydän valitsette. Ja tuo betonilattia näyttää ihanalta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...