HEIHEI, TOUKOKUU!


Oho, se on päivää vaille toukokuukin takana ja kesä edessä. Viimeiset viikot ovat menneet pitkälti pihapuuhissa, ja nyt on autokatoksellakin katto ja takapihalla nurmikon siemeniä. Etupiha on sen sijaan edelleen ihan kaaoksessa, vaikka koko ajan tehdään ja ainakin omasta mielestäni kamalasti.  

Muistin vasta alkuviikosta kaivaa edellisellä viikolla postista hakemani Klaus Haapaniemen Crane-tyynyn paketistaan. Tapahtumaa edesauttoi varmasti sään vaihtuminen helteestä (lähes) pakkaseen - yhtäkkiä sisätiloissa oli huomattavasti pihapuuhia mukavampaa. :-) Palaaminen sisätiloihin sai myös muistamaan pölynimurin ja siivouspuuhat. Silti tuumasta toimeen ryhtyminen vaati taas kerran vähän potkimista. 


Osasin odottaa paketista kuoriutuvan kirjavan ilmestyksen, mutta kyllä Crane on luonnossa vielä kuviakin näyttävämpi. Tyynyn kuva/kuvion on käsinpainettu, ja ohjeista annoin itseni ymmärtää, ettei tyynylle kelpaa konepesu, oioi. Koska olemme jakaneet sohvamme "kahtia", yksi sohvanpätkä ei ole liialla pituudella pilattu. Siksi ei sohvatyynyjäkään tunnu mahtuvan kovin montaa, kaksi on ihan ehdoton maksimi. 

Pihahommien ja tyynypisnesten lisäksi pyörähdimme S:n kanssa alkukuusta (vai oliko se puolivälissä?) Berliinissä. Toinenkaan visiitti ei saanut minua ihastumaan kaupunkiin ikihyviksi, mutta kyllä se silti toisen mahdollisuuden ansaitsi. Sää ei vaan suosinut meitä (tälläkään kertaa) lainkaan. Vettä ripsi joka päivä ja lämpöasteita oli hädin tuskin kymmenen edestä.

Berliini on toki muutakin kuin graffiteja vanhojen rakennusten seinissä, mutta jotenkin olen erityisen mieltynyt tällaisiin otoksiin perinteisten massaturistikohteiden sijaan. Toinenkin Berliinin-otokseni taitaa olla hieman perinteisestä poikkeava :-) :

Jees, toukokuulle heitetään nyt hyvästit kuorma-auton perävalot vilkkuen. 

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...