KOTIOVEN TAKANA


A:lla oli tänään tilaisuus tutustua ensi syksyn eskariryhmäänsä ja tulevaan opettajaansa. Pieniä eskaripoikia ja -tyttöjä oli paikalla lähes sata, joten "rinnakkaisesiluokkia" tuli peräti neljän edestä. Tilaisuus näytti jännittävän tulevia eskarilaisia kovasti ja varmaan vähän kummeksuttikin, kun yhtäkkiä piti istuttaa itsensä pulpetin ääreen ja pyytää puheenvuoroa viittaamalla. En ollut itsekään varautunut ihan niin koulumaiseen meininkiin ja ehdin pelästyä, että nytkö sitä jo pitää itkeä koulunaloitusitkut, eikös se olekaan vasta puolentoista vuoden päästä? 

Eskaritunnelmista eteiseen - en tiedä kyllä millaisen mutkan kautta. :-) Loppuviikosta on joka tapauksessa tulossa sellainen, että hyvä jos eteisessä ehdimme käydä kääntymässä. A:n kanssa kurastelemme vielä tämän illan kahdestaan, mutta huomenna S tulee työmatkaltaan, kaappaa A:n päiväkodista ja minut töistä, sitten ajetaan illaksi Etelä-Savoon, yöksi kotiin ja lauantaiaamuna lennetään aikaisin Berliiniin.  

Eteisestä nappasin aamukiireessä kuvan, koska viikonloppuna ruokakaupasta ostamani kukat olivat vihdoinkin päättäneet avautua. Olin ihan yllättynyt, miten kaunis ilmestys kahden euron ja yhdeksänkymmenen sentin kimpusta oli yön aikana tullut.  Kerrassaan keltainen ja juuri passeli piristämään tällaista sateista kevätviimapäivää. :-) 

Oioi. Vielä yhden työpäivän kun jaksaa, niin sitten koittaa talviloma. :-) Sitä ennen on kuitenkin pakattava muutama laukku ja pestävä konekaupalla pyykkiä, huoh.

Mukavaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...