LEVOLLISIA UNIA!


Makuuhuonetta ei voi täyttää tavaroilla jos aikoo nähdä levollisia unia. Televisio pysyköön poissa, värit mahdollisimman hillittyinä ja sängyksi valikoitukoon sellainen, joka kelpaa kahdelle eriselkäiselle nukkujalle ja kantaa tarpeen vaatiessa aulan toiselta puolelta hiipivän salamatkustajankin.

Makuuhuoneen "erikoisuus" tulee olemaan valittu lattiamateriaali eli
sisalmatto, joka jatkuu myös makuuhuoneen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Kun lattia on tarpeeksi eriskummallinen, seinämateriaaliksi valikoituu kuin itsestään jotain hyvin tavanomaista. Ovenpuoleisen päätyseinän betonipinnan voi korkeintaan jättää näkyviin tai tapetoida seinä jollain hillityllä tapetilla.


Kuvat: Ikea, Vepsäläinen, Finnish Design Shop, Room21
Valkoisen, harmaan ja turkoosin liitto syntyi kuvaan "vahingossa". Pidän turkoosista, mutta en ole aiemmin katsellut "sillä silmällä" - ainakaan makuuhuoneen osalta. Harmaa ja valkoinen eivät kuitenkaan kaksistaan kanna, täysvalkoisen perään en ole ja mustastakaan en juuri perusta. Turkoosi voisi siis olla oiva lisäkeväri makuuhuoneeseen, mutta tyrkyllä on toki muitakin

Tuo kuvassa oleva Ikean lipasto kuuluu edellisen kotimme jäämistöihin ja kelpuutetaan - ainakin aluksi - makuuhuoneeseen. Nykyinen sänkymme vaihtuu leveämpään, ja tällä kertaa olemme valmiit satsaamaan siihen reilusti enemmän kuin opiskeluaikojen kaksi killinkiä. S:llä on ongelmia selän kanssa, ja minä en enää tulevaisuudessa halua herätä pää yöpöydältä niinä aamuina kun A on löytänyt tiensä väliimme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...