TÄÄLLÄ KIRJOITAN MINÄ


Kenelle kirjoitan, mitä kirjoitan ja miksi kirjoitan? Kysymyksiä, joita kai jokainen blogin pitäjä pohtii jossain vaiheessa blogistin uraansa. Niin minäkin.

Törmäsin verkossa jokin aika sitten kirjoitukseen, jossa todettiin blogien korvanneen perinteiset päiväkirjat. Minäkin pidän itseäni ensisijaisesti päiväkirjakirjoittajana. Kirjoitusteni näkökulma on vain kovin suppea ja käsittelee yhtä, tosin aikaavievää siivua tämänhetkisestä elämästäni.  

Olen myös kova "näkemään" asioita ja tykkään näperrellä "näyistäni" kuvia. Ne toimivat minulle eräänlaisina mind mapeina, ja minusta on hauskaa, että olen tullut luoneeksi paikan, johon voin tallennella niitä. Innokas valokuvaaja en sen sijaan ole.

Kirjoituksiani saattaa leimata myös se tosiasia, että kirjoittaminen on työtäni. Työelämässä kirjallisia tuotoksiani rajoittavat monet reunaehdot ja vastavuoroisuus lukijakunnan kanssa on (ainakin toistaiseksi ollut) harvinaista herkkua. 

Täällä voin kuitenkin yrittää heittää vapaalle. Pyytää kävijöitä jättämään puumerkkinsä, käyttää sanoja, joita ei oikeasti ole olemassa ja sanoa seurauksista piittaamatta, etten pidä joistain asioista ja toisista taas sitäkin enemmän.

Suhtaudun blogin pitämiseen hauskana harrastuksena, josta en ole kertonut kovin monelle. Yritän pitää sanomisteni aiheet jatkossakin sellaisina, että niiden painoarvo ympäröivälle maailmalle on vähäinen ja etten tule  sanomisillani loukanneeksi ketään.  

Kiitos, että kävit vierailulla!

1 kommentti:

  1. Tätä on kyllä mielenkiintoista lukea. Vaikka rakentaminen itselleni vielä aivan ajankohtaista olekkaan niin virikkeitä on silti hyvä aina hakea. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...