MOTIVOITUNUT VALKOINEN KAIPAA KAVEREITA


Selailin viimeaikaisia kuvakoosteitani ja olin pudota tuolilta tuijotellessani värien sekamelskaa. Vaaleasävyinen kotihan meille piti tulla. Mihin katosi motivoitunut valkoinen ja miksi meillä yhtäkkiä on punaisia tuoleja keittiöön ja kukikasta tapettia käytävään?

No siksi, ettei se motivoitunut valkoinen riitä yksin kantamaan kaikkia tiloja. Päävärinä ja tiloja toisiinsa sitovana punaisena lankana valkoinen säilyy edelleen, mutta kotimme omaleimaisuus muodostuu niistä valkoisen joskus räiskyvistäkin kavereista.


Viimeisenä suurena Artek-loppuunmyyntihankintana päädyimme vielä ostamaan Muunto-seinäpaneeleita sekä valkoisena että harmaana. Valkoista seinäpaneelia on niin paljon, että saamme toteutettua sillä yläkerran aulan tv-seinän ja A:n huoneeseen yhden seinän. Harmaasta seinäpaneelista syntyy taas seinä kellarikerroksen jokaiselle jotakin -tilaan

Muunto-seinäpaneelien "juju" piilee siinä, että kokonaisuudesta voi rakentaa juuri sellaisen kuin itse haluaa. Kalustejärjestelmä perustuu seinäpaneeleihin kiinnitettäviin tasoihin, kaappeihin ja hyllyihin. Varusteluosia voi liikutella vapaasti vaakasuunnassa ja muuttaa ripustuskorkeutta siirtämällä osia seinäpaneelin alumiiniuralta toiselle. Ja kaikki tämä  kätevästi ilman työkaluja!

A:n huoneeseen hankimme hieman räväkämmän värisiä hyllyjä ja kaappeja, mutta muissa tiloissa hillitsimme itsemme ja pitäydyimme lisäosienkin osalta paneelien hillityissä väreissä.

Voi kunpa jo pääsisi sisustamaan! Yksiulotteisten kuvien hipelöinti on pidemmän päälle tylsää eikä välivarastona toimivassa autotallissakaan jaksa loputtomiin notkua. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...