MAATA NÄKYVISSÄ


Väsähtänyttä keskiviikkoiltaa. Uni tuli kylään jo matkalla töistä kotiin, mutta jotenkin sain ravistettua itseni hereille tekemään tutkimustyötä lattialaattoihin liittyen. Olin kyllä aika varma aikeistani, mutta ehdokkaiden rajaaminen kolmeen vaati perinteisen askartelutovin.


Ihastuin eilisellä visiitillämme Laattapisteen 10x10-kokoiseen lattialaattaan, joka oli pohjasävyltään harmaa, mutta jonka pintaa elähdytti häivähdys ruosteenruskeaa. Valkoisen laatan kanssa nyt toimii mikä vaan, mutta aika passelisti tuota värimaailmaa edustavat laatat tuntuvat istuvan muidenkin valintojemme kanssa.

Kolmesta tässä vaiheessa loppusuoralle kirineestä ehdokkaasta on numerolla kolme kilpailevaII ANTARES 10T tämänhetkinen suosikkini. Kaksi muuta ehdokasta ovat II ANDRA 10T (laatta nro 2) ja II CASALE 10R (laatta nro 1), mutta niillä on kyllä aikamoinen takamatka kirittävänään.

Oioi, aika maanläheiseksi se märkätilojen ja vessojen värimaailma sitten keikahti, vaikka välillä ajatuksia jahdattiin ties ja mistä.  

NYT nukkumaan!

Kuvat: Laattapiste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...