LAATTAKAUPOILTA KAJAHTAA


Huomasin eilen laattakauppiaiden sivuja selaillessani että Laattapiste myy tämän viikon ajan Vantaan myymälässään poistumassa olevia laattamalleja hirmuisella halvennuksella. Niinpä päätimme huristella sinne työpäivän päätteeksi. 

Koska aiomme pääasiassa suosia seinissä valkoista isokokoista laattaa, oli poistopisteen valikoimista helppo löytää meille sopivia ehdokkaita ja päätyä niistä myös yhteen. 70 prosentin alennuksella hieman vajaat 70 neliötä tuli kustantamaan meille reilut 450 euroa, joka sai työpäivän rasittamat mielemme aivan toiselle tolalle.

Vaikka poistopisteen valikoima oli jo ehtinyt huveta siinä määrin, että muutamaa haluamaamme laattaa ei enää ollut toivomaamme määrää, teimme siitä huolimatta muitakin mieltä piristäneitä löytöjä, kuten mosaiikin yläkerran suihkunurkkaukseen. 



Aion matkia suihkunurkkauksen osalta eräässä hotellissa ihailemaani toteutusta: siellä koko suihkunurkkaus oli seinineen, lattioineen ja kattoineen laatoitettu samalla mosaiikilla, kun muu kylpyhuone oli kaakeloitu isokokoisella laatalla. Näin siis myös meillä. Suihkunurkkausta lukuun ottamatta yläkerran kylpyhuoneeseen tulee samaa isokokoista laattaa kuin muuallakin ja lattiaan ruosteenruskeanharmaata 10x10-kokoista lattialaattaa.

Kellari- ja keskikerroksen vessoihin löysimme myös valkoiselle laatalle kivat kaverit, joten poislähtiessä laskimme ostaneemme vajaalla 1600 eurolla yli 150 neliötä seinälaattoja. Muutaman laatan kohdalla hamstrasimme varmuuden varoiksi koko jäljellä olleen varaston, sillä poistotuotteita ei niin vain kipaista hakemaan lisää, kun se ikävä yllätys kohdalle osuu.

Jee, seinälaatat on nyt siis hieman yllättäen hankittu. Lattialaatoista menemme palaveroimaan ensi viikolla, mutta niidenkin osalta alkavat värisävyt olla lukkoonlyödyt, joten mitään mahtiveivauksia en odota silläkään saralla edessä olevan.

Sitä vaan ihmettelen kerta toisensa jälkeen, että missä on minun tuntemani S, joka vatkaa rasitukseen saakka jokaista hankintapäätöstä, ja mistä on löytynyt tämä itseäni häkellyttävästi muistuttava pikapäätöksentekijä? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...