"MÄ VÄHÄN MALLASIN."


Huh, mikä (työ)päivä! Päätä särkee ja kaikki harmistuttaa. Paitsi se, että olemme ehkä onnistuneet löytämään muurarin. Sekin menee plussarakkeeseen, että valkoisen sormipaneelin laitto tapahtuu kahdeksan metriä korkealle seinälle ehkä jonkun muun kuin minun ja S:n toimesta. Ja Woodnotesin matot saapuivat juuri. Että mitäs tässä oikeastaan mitään harmistelemaan. :-)

Etsiskelin valkoisen tasoituspölyn peittämistä työmaakuvista inspistä väliaikaiskodin siivoukseen, mutta inspis on edelleen piilossa. Niinpä päädyin vähän "mallailemaan".

1. Meille on tulossa keittiön työvaloiksi kaksi valoviivaa, joista toinen on 3 metriä ja numerolla yksi varustettu 4,2 metriä pitkä. Tuo pidempi on myös himmennettävä, ja voi siten toimia "tunnelmavalona", kun keittiöpuuhista on siirrytty ruokailemaan.

2. Ostimme Festivon täyskorkean viinikaapin jo syksyisiltä Habitare-messuilta. Olin kovin tyytyväinen, kun keksimme sille oivan paikan ilman että kaapinrohjakkeelle piti uhrata tilaa  keittiöstä. Keittiön kulkuaukkoa vastapäätä olevalle seinäkaistaleelle oli näet jäämässä juuri viinikaapin levyinen ja syvyinen tila, joten siitä ne viinit sitten jatkossa löytyvät.

3. Keittiön televisio oli - kuten kaikki tekniikka - S:n hanke. Minulle iPad olisi riittänyt uudessakin kodissa ruuanlaitto-ohjelmien katseluvälineeksi, mutta olkoon. S:n hankkimassa televisiossa on myös nettiyhteys, joten reseptien selailukin sillä sujunee. Siitä plussaa.

4. Luulen myös päättäneeni saarekkeen ruokailupäähän tulevan valaisinongelman. Etchin muutettua suunnitelmissa yläkertaan, vapautui saarekkeen valopiste yhdelle Artekin valkoisista A satakympeistä. Ainakin tällaisessa mallausversiossa se näyttäisi käyvän siihen oikein passelisti - mitä nyt itse saareke puuttuu, samoin kaikki muut tykötarpeet. :-)

Äh, kyllä se on nyt pakko alkaa siivota. Sen verran jo hävetti avata ovea mattojen tuojalle.

Leppoisaa maanantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...