EI LEVÄTTY LAUANTAINA


Touhukas viikonloppu on sunnuntai-iltaa vaille valmis. 

Heräsimme lauantaiaamuna sika-aikaisin ja jo ennen kymmentä olimme ehtineet kiertää keskustan Stockan ja Artekin varastomyymälän ja suoria messukeskukseen kevätmessuilemaan. Messuilta suuntasimme  ostamaan kierreportaat terassille ja valot saunaan. Kierroksemme päättyi työmaalle, jossa odotti vielä kellarin siivous ennen kuin pääsimme kotisohvalle katsomaan maailman huonointa elokuvaa puhuvasta Ted-pehmonallesta.


Meni tosi monta vuotta, että kiersin keltaisiin väreihin sonnustautuneen keskusta-tavaratalon mahdollisimman kaukaa. Viime syksynä tein kuitenkin muutaman mukavan löydön keltaisilta päiviltä ja ajattelin, että sama voisi toistua nyt keväälläkin. No eipä oikeastaan toistunut. Tai no, Woodnotesin matot olivat minusta hyvä ostos, mutta mitään muuta en sitten löytänytkään - ellei pinoa pyyhkeitä sellaiseksi lasketa.

Artekin varastomyymälä on kummitellut mielessäni siitä asti, kun S tuli maininneeksi sellaisen olemassa olosta. Paikka ei totisesti tuottanut pettymystä. Artekin klassikoita oli joka lähtöön ja hinnat todella kohtuullisia. Esimerkiksi A330S ja A338-valaisimet maksoivat 195 euroa. Niissä oli kai sellainen "vika", että lampun kattoonasennuspää (voikohan niin sanoa) oli vanhanmallinen. Mutta ei kai sellaisen vaihtaminen uuteen satasia maksa? Olisin varmasti päätynyt ostamaan valaisimia, ellei meillä jo olisi niitä ihan mahdottomasti. :-)

Jos olisimme menneet kevätmessuille pihakulma edellä, messuilla olisi varmasti ollut tuhottoman paljon annettavaa. Mutta nyt kun pihaan on valovuosia, tuntui - jos nyt ei turhalta -  niin ei-ajankohtaiselta kävellä niiden ruohotupsujen keskellä. Rakentamiseen ja sisustamiseen pyhitetyt messuhallit olivat sisällöltään aikamoinen pettymys. Emme saaneet sieltä mitään muuta kuin Saari-keittiöiden osastolta ajatuksen, joka semisti sekoittaa valmiit keittiösuunnitelmamme.

Vaikka pitkän päivän päätteeksi oli haasteellista motivoida itsensä imurin varteen, niin se kyllä lämmittää mieltä, että lauantai-iltaisen siivousurakan jäljiltä tontilla tapetoidaan tänään kellarin käytävää. On ihan mahdottoman vaikeaa malttaa odottaa, että pääsisi näkemään miltä Boråsin Herbarium luonnossa lopulta näyttääkään. :-)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...