VALMIUSASTEITA 88


On se vaan kummallista, mitä rekkalastillinen kiintokalusteita saa aikaan. Pitkä "eihän tää valmistu ikinä" -kausi on vaihtunut "siis täähän on ihan valmis jo" -fiiliksiin - olkoonkin, ettei väliovista ole vielä tietoakaan, ylimmän kerroksen kylpyhuonetta ei ole edes aloitettu, porraskuilun korkea seinä on paneloimatta ja rakennusjätteen raivaamista riittää päiväkausiksi.

Tänään on pakko tarttua härkää sarvista ja löytää meille ne väliovet. 15 kappaletta jotain mahdollisimman yksinkertaista ja heti mukaan otettavaa, kiitos. Onneksi kaikki ovat hokeneet ovien olevan hyllytavaraa, joten uskon meidän suoriutuvan tehtävästä. Mutta itselle vielä muistilapuksi, että vaikka tilaustavaraakin olisi tarjolla, ne kierretään kaukaa. :-)

Sain vihdoin ja viimein työmaalle myös äitini hankkiman pitkän penkin, josta on tarkoitus tulla sohvapöytä. Se on ihan ookoo ja palvelee tarkoitusta loistavasti, mutta voi ei. Mieleeni on jäänyt kummittelemaan Hayn Sara-penkki ja nyt käyn melkoista henkien taistoa asian suhteen.


Vanhalle penkille löytyisi kyllä käyttöä muualtakin eli hukkaan se ei menisi. Taidan kuitenkin tehdä niin, että odotan rauhassa sohvan tuloa ja katson miten hyvin nyt olemassa oleva penkki ja sohva tulevat toimeen. Niin harkitsevat järki-ihmiset tekevät, ja aion nyt hetken olla sellainen. :-)

Tänään meille valmistuu päämakuuhuoneen yhteydessä oleva pukeutumishuone, joksi kai 12 neliön tilaa pitää vaatehuoneen sijasta kutsua. :-) Samaan syssyyn varustetaan A:n huone ja työhuone niihin varatuilla kaapeilla - siis jos painavat möhkäleet saadaan jollain ilveellä hilatuksi ylös. Maailman kapein porraskuilu ei niille ainakaan taivu, joten ne pitänee kiskoa liinoilla yläterassille ja siitä sisälle. 

Sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...