LAHJUSAIKEITA


Onpas taas ollut kiireinen viikko elettävänä. Itsenäisyyspäivän suoma pitkä viikonloppu otetaan täällä kyllä ilolla vastaan ja samalla innolla odotetaan jouluvapaita. Varsinaiseen lomaan ei näet ole mahdollisuutta ennen kevättä, ja sepäs vasta kaukaiselta tuntuukin.

Hyvähkösti alkaneet jouluvalmistelut ovat nekin jääneet ihan vaiheeseen, eikä vielä ole  oikein muuta varmaa kuin että aatto vietetään meillä. Lahjojen osalta pyrin tänä vuonna olemaan aiempaa maltillisempi: itselleni en keksi (taaskaan) kirjoja kummallisempaa toivottavaa, mutta muutaman muille annettavan asian sain listattua oheen:
1. Erityisen ylpeä olen Lego-julisteista, sillä ne ovat vähän niinku omaa tuotantoa. Askartelimme yhtä juttua varten kollegani kanssa A:n legoista kirjaimia, ja A-juliste syntyi tuon projektin sivutuotteena. :-) Voisin hyvinkin kuvitella antavani jommankumman A:lle.

2. Villasukat - oi, jos osaisin vaan itse kutoa niitä! Mutta ei onnistu, yläasteella aloitetuista sukistakin on vielä kantapää tekemättä.

3. Marimekon Karkuteillä -pahvisalkku on i-ha-na! Ostin A:lle aikoinaan sellaisen Porvoon-retken tuliaisiksi, mutta pikkumiehen leikeissä se on valitettavasti ehtinyt kokea jo parhaat päivänsä

4. Kirjoja, kirjoja. S ilmoitti toivovansa Kauko Röyhkän Ville Haapasalosta kirjoittamaa kirjaa, mutta tiedän, että uusin Westökin uppoaisi edellisten tapaan ihan varmasti

5. Kynttilänjalkafriikkinä kuvittelen kaikkien jakavan saman friikkiyden. Iittalan Nappulat ovat ikisuosikkejani, mutta kyllä tanskalaisen Stilleben -sisustuspuodinkin kynttilänjalka minulle juttelee. :-)

.6. Tom Dixonin Etch kuuluu samaan sarjaan nappuloiden kanssa. Luulen sen ilahduttavan ihan jokaista.

7- Rosendahlin puinen koira on niin suloinen! Wannabe-koiranomistajalle ehkä? :-)

8. Listalle on ehkä sittenkin eksynyt muutama omakin lahjatoive, kuten Saanan ja Ollin "Yö metsässä" -tyyny. Kyllä siitä varmasti moni lähipiiriläinenkin tykkäisi.

9. Olimme eilen ostamassa ystävälle lahjaa IIttalan liikkeessä, ja S tykästyi (itseni tavoin) Iittalan harmaaseen Meno-huopakassiin.

10. Voi, tämä Playtype-juliste on taas sarjaa "jos jotain itselle, niin sitten tämä". Voisin nimittäin niin nähdä sen edelleen sisustukseltaan keskeneräisen kellarin seinällä. Toisaalta en tarvitse sitä väldesti joululahjaksi kun synttäritkin on jo helmikuussa. 

Jees, nyt vaan pitäisi päättää, että mitä ja kenelle. Vielä tänä viikonloppuna en taida puuhaan ehtiä - ja apua, en seuraavanakaan - että paras ottaa arki-illat käyttöön. Jollain haluan ehdottomasti läheisiäni lahjoa. :-)

Iloista torstaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...