KODIN KAUNISTUKSIA VUODELLE 2014


Tästä saattaa olla tulossa semisti sellainen "älä osta mitään" -vuosi, mutta laadin oheisen listan siltä varalta, että pihan rakentamiselta jäisi aikaa ja hinkua toteuttaa ei-niin-kiireellisiä aikeita. Listalla ei onneksi ole mitään suurta must have -tavaraa, vaan pikemminkin sellaisia lisäkoristeita, joita ilmankin pärjäämme mainiosti.

Olen kerta kaikkisen ihastunut Saanan ja Ollin kuoseihin (4 ja 5). Ihan sama, olisiko kyseessä Maailman synty, Yö metsässä tai Kauppareissu, ne kelpaisivat ihan kaikki ja ilomielin. Myös Hayn Paper-matto (1) vaikuttaa kivalta hempeine tai haluttaessa myös hieman rohkeimpine väriyhdistelmineen. Voisin hyvinkin kuvitella levittäväni sellaiset sänkymme molemmin puolin.
 

Jos listalta on nmettävä yksi melko pakko saada -tavara, se olisi ehdottomasti Vippin hyllykkö (4) kellarin saunatiloihin. Sky Planteria (2) olen kaavaillut pukuhuoneen kapean ikkunan edustalle, mutta voi olla, että tila ikkunasta huolimatta liian pimeä millekään elolliselle. 

Vaateripustimia tai -koukkuja emme todellakaan ole vailla, mutta messinkihuumassani voisin helpostikin nähdä itseni sortumassa Menun messinkisiin Knobs-seinäkoukkuihin (3). Ylimmässä kerroksessa olen taas tällä erää hieman tyytymätön nykyiseen sohvapöytäinstallaatioon ja haluaisin mahdollisesti jatkojalostaa sitä vähän. Niissä suunnitelmissa Hayn DLM-pöydällä (7) on pieni sivurooli, ja siksi sekin on päätynyt listalle. 

Uusia astioita tai nykyisiä astiastojamme en saisi varmasti kerryttää seuraavaan vuosikymmeneen, MUTTA jos poikkeuslupa heltiäisi, kallistuisin todennäköisesti Iittalan Runo-sarjaan (9). Siitä minulla on vasta vino pino matalia lautasia kasassa.  

Meillä on tällä hetkellä kolme mustaa Hayn AAC-tuolia, ja nepä vasta ovat mukavia tuoleja istua. Näkisin sellaisen mieluusti myös makuuhuoneessamme, mutta valkoisena (8). AAC on kyllä koko listan turhin - sanoo hän, joka mitä-lyödään-vetoa, ostaa valkoisen AAC:n listalta ensimmäisenä. :-)

Tavarataivaasta tulevaan viikonloppuun. Tavaroista ei kyllä päästä silloinkaan, sillä aikeenamme on vihdoin ja viimein laittaa kellarin varastotilat kuntoon. S sai töistään ison kasan kaatopaikkatuomion saaneita Lundia-hyllykköjä, jotka nyt saavat  meillä jatkoajan varaston hyllyinä. Järjestelemisiin siis. :-)

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...