LAUANTAINA LUETAAN!


A ja S viettävät kellarissa jokalauantaista elokuvailtaansa, ja minä olen aikeissa parkkeerata itseni yläkerran aulan sohvalle. Telkkari taitaa kuitenkin pysyä kiinni, sillä pöydällä odottaa vino pino joululahjakirjoja, joista en ole vieläkään ehtinyt tehdä selvää.

Tuo yläkerran aulan Muunto-seinä on siitä kiva, että hyllyjä pystyy lisäilemään omien tarpeidensa mukaan ja miksei poistamaankin, vaikkei se taida olla todennäköisin vaihtoehto meidän tapauksessamme. Muuton yhteydessä sisään kannetut kirjahyllyt ovat jo täyttyneet kirjoista ja lisätilaa on riivittävä keinolla millä hyvänsä.


Meillä näitä Muunto-seiniä löytyy aulan lisäksi kellarista ja A:n huoneesta. Seinät ovat Espoon Artekin loppuunmyynnistä, ja meillä kävi hirmuinen tuuri, että myymälässä esillä olleet seinät passasivat niin hyvin omiin tarpeisiimme. Lisäpalasia jouduttiin tilaamaan ainoastaan A:n huoneeseen, jossa huonekorkeus vaati reilusti Artekin myymälää korkeamman installaation. Lisäpalasten tilaaminen sujui kuitenkin vaivatta Artekin kautta ja samaan syssyyn hankimme tuohon aulan seinään kannattimet televisiota varten.

Olemme olleet näihin "erikoisseiniimme" oikein tyytyväisiä, vaikka täytyy sanoa, että aluksi vähän pelkäsin, että juuri tuosta aulan seinästä tulisi sellainen wall of fame kaikelle hyödyttömälle pikkuroinalle. Aika monta erilaista esillepanoa se onkin ehtinyt asuttujen kuukausien aikana jo läpikäydä, mutta nyt kuvittelen järjestyksen löytyneen - ainakin toviksi.

Seuraavaksi taidan poksautella kattilallisen poppareita ja jakaa ne (melkein) tasan kellarin elokuvaväen ja yläkerran lukutoukan kesken. :-) Oikein mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...