TARJOTTIMELLA


Se on sitten uusi vuosi ja uudet lupaukset taas. Mitään kovin tähtitieteellistä ei kyllä tullut luvattua, itse asiassa ei yhtään mitään jos ihan kirjaimellisia ollaan. :-) 

Nyt kun kynttilänjalkojen kulta-aika alkaa olla kevättä vaille valmis, on aika kehittää uusi fiksaatio. Tai uusi ja uusi. Olen jo tovin ollut innoissani toinen toistaan kauniimmista tarjottimista, joista muutaman haluaisin saada itsellenikin. En vain haluaisi ostaa niitä kaappeihin kätkettäväksi, vaan saada ne esille, ja siksi olen toistaiseksi kiertänyt tarjotinkaupat kaukaa. 

Jos keittiössä sattuisi olemaan seinä tyhjää tilaa pullollaan, voisin kuvitella tekeväni erilaisista tarjottimista näyttelyn seinälle. Joskus aikoinaan suunnittelin sellaista myös eriparilautasista, mutta kumpikin idea jää - ainakin nykykodissa - toteutusta vaille.
 1. Kompotti, Marimekko, 2. Retro, Bengt&Lotta, 3. Santsi, Polkka Jam, 4. Forest Spice, Mini Empire, 5. Fokus, Marimekko, 6. Bärbar, Ikea, 7. Marjaonni, Polkka Jam, 8. Kuppila, Polkka Jam, 9. Piknik, Almedahls
_____________________________________________________________________

Ehdoton suosikkini tuossa tarjotinkavalkadissa on ehkä hieman yllättäen numero 5, Marimekon Fokus. Se muistuttaa vähän Marimekon Siirtolapuutarhalautasta, joita minulla on vino pino. Myös Polkka Jamilla on monta veikeää tarjotinta. Niistä nappaisin ihan jokaisen, jos vain saisin.

Tarjottimista ruokaan, jota niillä usein tarjoillaan. Tein eilen suurta suosiota nauttinutta pulled porkia. Syömään sitä ei kuitenkaan eilen enää jaksettu ruveta, kun valmistuminen otti aikansa, mutta tänään on luvassa burgereita omatekoisella coleslaw'lla höystettynä. Ensin pitää vaan käydä verhokaupoilla. Saimme näet vihdoin ja viimein sysäyksen saattaa kellari kuntoon, ja verhoista aloitetaan.

Mukavaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...