TILKKUTÄKKI


Tänään on ollut pyykkipäivä, huhhuh. Samalla sain taas kerran tuta pyykkikuilun "huonoista" puolista, kun laskin meidän kätkeneen kuilun uumeniin vaatteita ja lakanoita seitsemän koneellisen edestä. 

Pyykinpesu pääsee unohtumaan harmillisen helposti, kun kuilu vetää pyykkiä kolmen asuinkerroksen korkeudelta. Ilmeisesti meillä on myös kaikilla sen verran paljon vaatteita, ettei yhden tai-siis-kymmenen puseron puuttumista kovin nopeasti huomaa. Niinpä se taitaakin olla S:n tyhjentynyt sukkalaatikko, joka tässä taloudessa muistuttaa pyykkipäivän tarpeellisuudesta. :-) 

Pyykinpesun lomassa näpsin kuvia seinämateriaaleistamme. Kuvittelen usein meidän asuvan "valkoisessa kodissa", mutta ei se ihan pidä paikkansa.


Tilkkutäkistä huolimatta valkoinen seinä (9) on kotimme dominoivin elementti. Päädyimme maalikaupassa hirveässä kiireessä maalarin valkoiseen, kun ajattelimme, ettemme enää jaksa kaiken muun säätämisen keskellä ruveta arpomaan valkoisten sävyjen välillä.

Sormipaneeli (3 ja 4) on (hieman yllättäen) toinen vahva materiaali valkoisen rinnalla. Pääosa siitä on valkoisena (4) ja puunsävyistä (3) löytyy vain ripaus keskikerroksesta. Betoniakin (6) on esillä ihan riittämiin. Kellarin käytävässä kai eniten, mutta myös porraskuilussa, keittiössä ja meidän makuuhuoneessamme.

Kun projektimme alkoi, luulin meidän päätyvän tapetittomaan lopputulemaan, mutta ei siinä ihan niin käynyt. Ferm Livingin Marble-tapettia (2) on vierashuoneessa ja eteisaulassa pieni kaistale, Boråsin Herbariumia (5) kellarin käytävässä ja arkieteisessä, Boråsin raidallista Oxfordia (7) A:n huoneessa ja työhuoneessa pääsee etsimään kätkettyjä kaupunkeja Mr. Perswallin Secret Cities -tapetista (8).

Oi voi, taas taitaa pesukone huutaa tyhjentäjäänsä, joten kohti kellaria ja kodinhoitohuonetta siis.

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Hei, kivan näköinen koti teillä :) lisäsin blogisi meidän raksablogiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei, ja kiitos! Minäkin olen seurannut teidän taivaltanne jo tovin - luen suurella mielenkiinnolla kaikkia blogilistalla olevia rakentamisblogeja, mutta en vain ole saanut aikaiseksi muuttaa blogini sivupohjaa niin, että saisin blogit listattua tännekin. Onnea ja jaksamista koitokseenne - tai tehän olette jo aika pitkällä kun materiaalivalinnat ovat tapetilla. :-)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...