OI, SEHÄN VIHERTÄÄ JO


Olemme kuuliaisesti kastelleet ruohonsiemeniä sen ajan, kun ne maahan ovat olleet viskeltyinä, ja oi, kyllä se musta tanner alkaa erehdyttävästi jo nurmikkoa muistuttaa. :-) S arvelee, että jo juhannuksen tietämillä pääsisimme leikkaamaan pihamaata ja nyt sitten seurataankin silmä kovana ruohonleikkuritarjouksia.

Olemme aikeissa istuttaa pihamaalle muutaman isomman puun tai taimen, joista kasvaa isoja puita. Kukkiva kirsikkapuu tai verivaahtera, siinä ovat tämänhetkiset kilpakumppanit. Omenapuitakin harkitsin, mutta ne jäivät lopulta kahden kärjestä. Ja ai niin, pihlaja. Sellaista S yritti riipiä lähimetsästä, mutta luovutti taiston alta aika yksikön.Olemme yrittäneet aikaansaada takapihallemme pientä porrastusta kivimuurin avulla, ja kyllä se jotenkin näyttäisi onnistuneen. Alin osa takapihasta on vaan ihan kauheassa kunnossa. Kaiken maailman kasviaiset ovat vallanneet alaa sellaista vauhtia, että ensiavuksi oli ostettava viikatin. Tarkoituksenamme on istuttaa alimmallekin pihalle muutama nopeakasvuinen puu, joilla saamme toivottavasti hieman suojaisamman pihan kuin se tällä hetkellä on. 

Etupihalla autokatos tekee edelleen tuloaan. Maanantaiaamuna aloittaa muurari, ja eikä siinä paria päivää kauempaa pitäisi tuhraantua kun se on jo saanut punaiset tiilet kylkeensä.  Senkin jälkeen on kyllä vielä monta tointa edessä ennen kuin autonsa saa suojaan. Mutta häviävätpähän ainakin tiilikasat etupihaa rumentamasta. :-)

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Katsohan vaan, näyttäisi kovasti naapurin talolta :) Perässä tullaan rakentamisessa vaikka se meillä tuntuu kangertavan huomattavasti enemmän kuin teillä.
  -Sami RintaWillasta (brickwing.wordpress.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh my, naapurilukija - tervetuloa. :-) Olen vajaavaisella osaamisellani saanut vähän huonosti taltioitua itse rakentamisprojektiamme tänne, mutta kaipa tämä jonkinlaisena aikalaistodistuksena siitä käy, että juu-u, talo on rakennettu. :-) Ja vastoinkäymisiä, niitä taitaa riittää ihan jokaiselle. Eri mittakaavassa toki. Meidän murheemme ovat tosiaan olleet pienimuotoisia, mutta kyllä niistäkin on osattu kierroksia ottaa. Sitä suurempia, mitä pidemmälle hanke eteni. Ja teidän projektiannehan me päästään seuraamaan ihan reaaliajassa joka päivä ohiajaessamme. Mutta lupaan kyllä käydä lukemassakin. Jaksamista! :-)

   Poista
 2. Ihanat nuo isot ikkunat talossa! Ja nurmikko näyttää kasvavan hienosti. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...