SYNTTÄRIMATKALLA PARIISISSA


Viime syksynä hiipuneen kirjoittelun jäljiltä luonnostilaan oli jäänyt liuta postauksia - kuten nyt vaikkapa oheinen sepustus S:n (tulevasta) synttärimatkasta Pariisiin. Julkaisen sen nyt näin jälkijunassa, koska syksyinen visiittimme Pariisiin oli aivan ihana. Olkoonkin, että olimme myöhästyä lennolta lähdön hetkellä sisään lennähtäneen varpusen ja kotiin unohtuneiden kukkaroiden takia (kyllä, molemmat unohtivat linnunhäätöshow'n keskellä lompakkonsa keittiön tasolle). 

*****


S:lla on taas vanhenemispäivä lähellä, joten synttäriyllätyksen pohtiminen on jälleen kerran ajankohtaista. Satuin kesken kiivaimman pohdiskelun huomaamaan, että SAS.lla oli meneillään pistekampanja, jonka turvin mm. Lontooseen ja Pariisiin pääsee puolikkaalla pistemäärällä normaalista, joten se oli tarjous, joka vähän niinku ratkaisi yllätyksen puolestani. :-)

Kumpikaan meistä ei osaa puolikasta fraasia enempää ranskaa, mutta siitä(kin) huolimatta pidämme kovin maasta. Tykkäämisellä on varmasti jotain tekoa ruuan ja viinin kanssa, mutta osansa on silläkin, että Ranska on pullollaan mielenkiintoisia paikkoja.
 

Nämä kuvat ovat kesäiseltä Mentonin-reissultamme. Pariisin näkemislistalle on päätynyt kirpputorikäynnin lisäksi ainakin Versailles, johon emme ole aiemmilla kerroilla koskaan ehtineet. Näin jälkikäteen voin paljastaa, ettemme tälläkään kertaa ehtineet Versaillesiin emmekä edes kirpputoreille. Sen sijaan kapusimme Eiffel-torniin, jonotimme itsemme vihaisiksi Louvreen ja nautimme syksyn (viimeisestä?) helleaallosta. 


Pariisin-matkalta tuli toki otettua kuviakin, mutta niiden sijainti on tällä erää hieman epäselvä. Jos onnistun ne paikantamaan, vaihdan nämä Mentonin kuvat niihin. Ei sillä, ettenkö mieluusti suosittelisi Mentoniakin, joka lienee huomattavasti tuntemattomampi paikka kuin Pariisi. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...