ILOSTUSTA KÄYTÄVÄÄN


Käytävät ovat usein ankeita tilasyöppöjä ja hankalia "sisustaa". Sen vuoksi yritimme välttyä niiltä tulevassa kodissamme, mutta yrityksistämme huolimatta emme siinä täysin onnistuneet. Niinpä kellariin on tulossa käytävää kerrakseen. 

Koska kellarikäytävän molemmin puolin on betonielementtiseinät, voidaan hyvällä syyllä sanoa, että lopputulos on jo näkyvissä. Näky ei tällä hetkellä ole kovin mieltä ylentävä, joten jotain oli keksittävä. Jälleen kerran pelastukseksi koitui tapetti, joihin jo aiemmin julistin kyllästyneeni.

Tällä kertaa sylttytehdas löytyi Plaza Interiörin tammikuisesta numerosta (1/13), jonne oli päätynyt kaistale Boråsin Wallpapers by Skandinavian Designers -malliston Herbarium-tapettia. Ah, mitä värien ilotulitusta ja siten täydellinen pari "ankealle" betoniseinälle kellarikäytävän toisella puolen!Olin jo aiemmin päättänyt, että käytävän pitkä seinä jää betonille ja että kokoan sille mustavalkoisen valokuvakollaasin iloisista tapahtumista vuosiemme varrelta. Ja nyt kun suunnitelmat vastapäisen seinän suhteen ovat jatkojalostuneet, yksi kehyksistä voisi napata värinsä tapetista. Muuten kehykset saavat olla joko mustia tai metallisen harmaita.

Alun perin kaavailin käytävän toisen seinän olevan nyt tylsältä tuntuvan valkoinen, mutta onneksi törmäsin Herbariumiin. Rohkeuteni ei totta tosiaankaan riittäisi valitsemaan sitä keskikerroksen julkitiloihin eikä välttämättä edes ylimpään (ja yksityisimpään) kerrokseen. Mutta onneksi meillä on käytävä, joka huutaa piristystä. Siihen huutoon Herbarium vastaa täydellisesti.

Ja NYT - rauhallista joulua kaikille! Lupaan olla palaamatta kaistolle ennen torstaita, jos silloinkaan. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...