HYMYÄ, NYT RÄPSITÄÄN!


Päätin menettää (itse)kriittisyyteni rippeet ja julkaista muutaman viime viikonlopun työmaaotoksista. Tänk kaad for PhotoShop, sillä sain ne edes jotenkuten suoriksi. :-)


Porraskuilun korkea betoniseinä on tällä hetkellä aika vaikuttava ilmestys, jota tulee jokaisella työmaavisiitillä tuijoteltua tovi jos toinenkin. Nykytila ei kuitenkaan ole yhtä kuin todellisuus, sillä portaat keskikerroksesta toiseen kerrokseen uupuvat vielä. Aiomme kuitenkin jättää tuon seinän betonipinnaksi ja nikkaroida porraskuilun toiseen seinään valkoista sormipaneelia pystysuuntaisena. Matkaa kertyy kellarista ylimpään kerrokseen kahdeksan metrin verran, joten aika pitkästä pätkästä on puhe.

Työhuoneen "lähti vähän lapasesta" -sisäikkuna harmittaa kokonsa puolesta joka toinen päivä. Tänään ei, sillä huoneessa eilen pyörähtänyt naapurimme keksi ehdottaa lasipintaista työpöytää ikkunan eteen. Se olisi tarpeeksi kevytrakenteinen - ja pistäisi kyllä uusiksi viimeisimmät suunnnitelmamme. Toisaalta tiedän meidän molempien työskentelytavat. Näkymä ei väldesti kestäisi katseita olohuoneen puolelta. 

Yläkerran aulasta en keksi naputettavaa. Kuvassa näkyy tilan "kirjastonurkkaus", joka ympäröidään lasikaiteilla. Laitatin vasemman puoleiseen kulmaan myös kattopistorasian siltä varalta, että hankkimani Etch ei sopisikaan saarekkeen ylle. Harmaan K-tuolin kaveriksi se kelpaa varmasti. Kuvan oikealla puolella näkyy (jos oikein tihrustaa) seinään integroitavan kirjahyllyn paikka.

Ja loppuun pari "näillä se totuus paljastuu" -räpsäytystä työmaalta:



Kuvista selvinnee, miksi otolliset kuvakulmat ja säihkyvä pinta ovat tällä hetkellä kameralta (iPhonelta, kamera on häviksissä) vähän karussa. :-)

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...