TALKOOHENKEÄSI TARVITAAN


Oma talonrakennushankkeemme on meille se projekti, jonka eteen olemme valmiita kääntämään kivet ja kannot ja suoriutumaan mahdottomista tehtävistä. Meneillään on myös toinen hanke, johon suhtaudun yhtä suurella intohimolla. Siinä on kyse uudesta lastensairaalasta Meilahteen.  

Suhteeni asiaan on henkilökohtainen. Meidän A:mme on yksi nykyisen lastensairaalan entisistä hoidokeista, sillä A syntyi maailmaan kaksi ja puoli kuukautta etuajassa, viikolla 28. Painoa Adonis Tipusellamme oli maitopurkin verran, 1020 grammaa ja pituutta 36 sinnikästä senttiä. Vietimme sairaalassa kaksi kuukautta, heinäkuusta syyskuuhun.

Tänään A on jo "iso poika". Muistan silti vastasyntyneiden teho-osaston ala-arvoiset olot kuin eilisen päivän. Ahtauden, huonon ilmanvaihdon, rapistuvat nurkat ja pielet. Yhtä hyvin muistan henkilökunnan äärimmäisen ammattitaidon ja kyvyn luovia surkeissa tiloissa. Meillä on siitä terve ja reipas todiste ilonamme ihan joka päivä.

Tunnen suurta raivoa sitä kohtaan, ettei uuden sairaalan rakentamiseen riitä julkisia varoja. Raivolla ei kuitenkaan auteta asioita eteenpäin. Siksi omistankin tämän postauksen hankkeelle, jonka tiedän olevan talkoohengen tarpeessa. Auta ja kanna kortesi kekoon. Kiitos.

Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen sivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...