SIIRTOLIIKKEITÄ


Olin ajatellut sijoittaa Etchin keittiön saarekkeen yläpuolelle, mutta koska en halua aiheuttaa tappelua sen ja keittiön välittömässä läheisyydessä olevan ruokailuhuoneen valaisimen välille, minun oli keksittävä vaihtoehtoinen sijoituspaikka Etchille.

Sellainen löytyi lopulta aika helposti. Yläkerran kirjastonurkkaukseen oli alun perin suunniteltu jalkalamppua ja tehty lattiavaluvaiheessa tarvittavat lattiapistorasia-asennuksetkin sitä varten. Kirjastonurkkausta tuijotellessani aloin kuitenkin nähdä jalkalampun tilalla Etchin. Se on mukava kaveri K-tuolillekin. 


K-tuolia voisi kormistella Woodnotesin Rest-tyynyllä, jonka eri versiot ovat väreiltään samanhenkisiä kuin saman merkin Avenue-matotkin. Tässä vaiheessa messinkisellä raidalla varusteltu tyyny vetää puoleensa kittiraitaista enemmän, mutta saa nähdä. Arvon myös vielä K-tuolin kanssa kaupattavan rahin hankintaa. Mukava se varmasti olisi.

Tulevassa kodissamme ollaan kovia integroimaan asioita seiniin. Yksi integraation kohteista on kirjastonurkkauksen kirjahylly, jonka toteutuksessa käytämme entisen kodin mittavaa Bestå-kirjahyllyvarantoa. Haasteita toteutukseen tuo kuitenkin se, että katto alkaa ikävästi mennä vinoon juuri niillä main. Tarvitaan siis hieman askartelutaitoja, että ratkaisusta tulee katseen kestävä.

Tiedän monia, joiden mielestä kirjat eivät kuulu sisustukseen - tai jos kuuluvatkin, niin eivät ainakaan kaunistusmielessä. Itse edustan aivan päinvastaista koulukuntaa. Minulle siistit(!) kirjahyllyt ovat, jos nyt eivät ihan paraatipaikkakamaa, niin vakiokamaa kuitenkin. Siksi olen mielissäni, että tulevasta kodista ne löysivät varsin helposti arvoisensa paikan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...