AVAINJAHDISSA


Työmaalla syntyy nyt valmista pintaa siihen tahtiin, että juhannusviikon muuttoaikataulu tuntuu vaihteeksi ihan realistiselta. A:n huone on raidoitettu, vierashuone marmoroitu ja huomenna täplittyvät  päämakuuhuoneen seinät. 

Teimme A:n kanssa taikametsäretken sillä välin kun S painoi hommia. Onnistuin jotenkin  kadottamaan autonavaimen valkovuokkojahtimme aikana - tai niin ainakin luulin. Mutta kun kolmatta kertaa talsin samoja polkuja nenä kiinni mustikanvarvuissa enkä siltikään törmännyt kadonneeseen avaimeen, aloin epäillä muita sylttytehtaita. Ja vaikka täydellistä tunnustusta en asiasta saanutkaan, en silti usko menettäneeni lähimuistiani niin pahasti, ettenkö muistaisi haudanneeni avainta kuraämpäriin. Sieltä se näet löytyi, tänk kaad. 

Jos en olisi unohtanut puhelintani S:n autoon, tässä kohtaa olisi nyt iPhone-otos valkovuokkomerestä, johon taikametsäretkellämme törmäsimme. Sen sijaan tähän tuleekin Google-kuvahaulla löytämäni kuva eilisestä sohvahankinnastamme. Se on nimittäin juuri sellainen kuin meille tulee - miinus väri. :-)

Toivomamme sohvan pituus - 340 senttiä - pohjautuu takkaseinämme pituuteen. Se seinä on 360 senttiä pitkä, joten hieman lyhyempi sohva on meistä passeli ratkaisu ja jättää sohvan molempiin päihin vielä reilut, yli metrin leveät kulkuväylät.

Koska sohva on kookas, aion antaa sille kaiken sen tarvitseman tilan. Käytännössä se  tarkoittaa, että olohuoneeseen ei tule sohvapöydän, maton ja S:n haluaman Smartville-lepotuolin lisäksi muita tarvekaluja. 

Herrasmiehenä S kysyi ennen lopullista Smartville-ostopäätöstä, että haluanko vaihtaa sen kovasti ihailemaani Kiki-penkkin. Penkki olisi ollut Smartvilleä hieman edullisempi hankinta, mutta kun näin, miten kovasti S lepotuoliinsa ihastui, ajattelin (kerrankin) olla jalo ja uhrata oman unelmani. Sitä paitsi minustakin Smartville vaikuttaa loistokaverilta Bandille. :-)

Jepuliskepulis. Oikein iloista lauantai-iltaa ja huomista äitienpäivää - vietitpä sitä sitten missä roolissa tahansa. :-) Me lähdemme A:n kanssa iltapuuhiin ja jatkamme kohta avaruuteen tutustumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...