TAPETTI SOIKOON!


Äitienpäivähulinoista selvittiin eilen vielä tapetointipuuhiinkin, mutta voi ei. Niinhän siinä sitten pääsi käymään, että päämakuuhuoneeseen tarkoitettu, seinässä näkymättömäksi muuttunut palluratapetti loppui kesken!

Kyse on niistä Boråsin tapeteista, joita roudasimme talvella rullakaupalla Tallinnasta. Siellä tapetti maksoi 19 euroa rulla, mutta koska vapaaehtoisia Tallinnaan lähtijöitä ei ilmoittautunut ruuhkaksi asti, jouduin hommaamaan puuttuvan rullan Englannista. Sen hinnaksi tuli lähetyskuluineen yli 90 euroa - tosin täytyy muistaa, ettei hakumatka Tallinnaankaan ilmainen olisi ollut.

Jos tapetilla jatketaan, niin kaikkein innoissani olen Ferm Livingin Marble-tapetista, jota laitoimme vierashuoneen seinään. Se näyttää loppusijoituspaikassaan niin oivalta, että S:n loistoidean seurauksena ylijääneetkin tapettimetrit päätyvät roskalavan sijasta seinään.

Tapettikuvia en eilen ehtinyt räpsiä, mutta lauantaiset taikametsäretkikuvat sain kiskottua irti puhelimesta. Talomme kojottaa ikävästi keskellä kauneinta luontopolkua, mutta kunhan saamme vihreitä kasviaisia pihaan, niin ehkä se sinne maastoutuu. :-)
 

Taas on yksi tohinaviikko aluillaan. S lähtee keskiviikkona puoleksitoista viikoksi ison meren taakse ja sitä ennen on hoidettava tuhat ja yksi asiaa. Joulukuisten synttärikutsujen parkkipaikalla kolaroitu auto saatiin vihdoin tänä aamuna korjaamolle, mikä tarkoittaa, että nyt on lennossa opeteltava ajamaan vara-autoa. A:n mielestä äiti ei osaa ajaa autoa ollenkaan, mikä on, noh, aika lähelle osunut arvio. :-)  

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...