SALAMAHANKINTOJA


Sain huijattua S:nkin mukaamme Vepsäläisreissulle, mikä teki retkestä huomattavasti tuloksekkaamman, onhan kaksi päätöksentekijää  aina parempi kuin yksi. Päädyimmekin lopulta ostamaan K-tuolin lisäksi keskikerroksen olohuoneeseen sohvan ja lepotuolin. 

Vaikka retken lopputulema tyydytti varmasti yhtä paljon Vepsäläistä kuin meitä, niin pakko sanoa, että lähtötilanteessa olisi Vepsäläisen osalta voinut olla parantamisen varaa. Lähestyimme heti sisääntultuamme myyjää, jolle kerroimme etsivämme (siinä vaiheessa) sohvaa ja turvautuvamme mieluusti hänen asiantuntija-apuunsa. "No, kiertelette ensin ja katselette itse sohvat läpi. Palaatte sitten jos on jotain kysyttävää." Aha. No mepä kuule kierrellään ja katellaan.

Omatoimikiertelyn tuloksena ihastuimme BoConceptin Smartville-moduulisohvaan ja Adean Band-moduulisohvaan. Olimme ensin kallistua Smartvillen puoleen, mutta se, ettei sohvan päällyksiä saanut irti, oli lopulta niin iso miinus, että päädyimme suomalaiseen Adeaan ja Bandiin. Alkujaan aikeenamme oli hankkia kulmasohva, mutta kun S iski silmänsä BoConceptin nahkaiseen Smartville-lepotuoliin, niin kulmaton sohva alkoi tuntua järkevämmältä. Band-moduulisohva taipui jopa vaateeseemme siitä, että sohvan tulee olla 340 senttiä pitkä. Sitä se nyt on, vaaleanruskeanharmaalla kankaalla verhoiltuna. :-)

Meinasimme sohvista intoutuneina unohtaa kokonaan, että K-tuoliahan me ostamaan lähdettiin. Onneksi löysimme myyjän, jota kiinnosti kaupanteon keskellä kysyä, että tarvitsemmeko sohvan ja lepotuolin lisäksi muuta. Niin saimme K-tuolinkin tällä samalla reissulla.

Puuh. Olin ehkä ajatellut, että sohvaa metsästettäisiin kauemmin kuin tunti ja sekin yhdessä kaupassa. Tämä hanke on kuitenkin tehnyt meistä melkoisia salamahankkijoita, jotka eivät turhia kaarteissa jarruttele. :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...