KONEITA JA KAPISTUKSIA


Saimme eilen valtaisan joukon Habitare-messuilta aikoinaan ostamiamme kodinkoneita, kun keittiökapistukset, ylimmän kerroksen pyykinpesukone-kuivain ja viinikaappi rantautuivat tontille. Kuljetusliikkeen nuoret miehet olivat olleet niin mukavia, että "suostuivat" raahaamaan koneet sisälle asti, vaikka rahtikirjassa toista luvattiinkin. Kiitos siis! :-)


Saari-keittiöiltä tilaamiamme kiintokalusteita odotimme alkujaan saapuvaksi ensi viikolla, mutta toimitus siirtyy (toivottavasti vain) viikolla eteenpäin. Sekin riittää meille mainiosti, vaikkei meillä mitään alkuperäistäkään toimitusaikataulua vastaan olisi ollut.

Vaikka olemme tulevaan keittiöömme (ja muihin kiintokalusteisiin) kovasti tyytyväisiä, on vastausnopeus vähäisiin yhteydenottopyyntöihimme saanut meidät rypistelemään otsaamme Saari-keittiöiden suhteen. Tuntuu kuin ihan kaikkea saisi nyhtää, ja sittenkin vastauksen kanssa on vähän niin ja näin. Uskoisin meidän kuitenkin olevan melkein 40 tuhannen euron tilauksella jonkin kokoisia asiakkaita yritykselle ja työllistävämme ainakin muutaman ihmisen. Ei sillä, ettäkö palvelua pitäisi vain rahalla saada. Kyllä siihen on oikeus rahasummaan katsomatta.

En silti epäile, ettemmekö saisi sitä, mitä olemme tilanneet ja etteikö lopputulos tulisi olemaan meidän silmissämme paras mahdollinen. Muutaman tähden verotan kuitenkin epätietoisuudesta, joka meitä aika ajoin on vaivannut.

Nyt työmaalle siivoamaan! Sitä puuhaa siellä riittää ajasta iäisyyteen. :-) Ehdotonta parhautta on puolestaan se, että tänään pääsen pitkästä, pitkästä aikaa ylimpään kerrokseen, Jee!

Mukavaa lauantaita!
___________________________________________________________

Kodinkoneet

1. induktiotaso 70 cm AEG, 2. kalusteuuni AEG, 3. pakastin kalusteovella AEG, 4. jääkaappi kalusteovella AEG, 
5. mikro AEG, 6. viinikaappi FESTIVO, 7. kalusteovinen pyykinpesukone kuivaimella SIEMENS, 8. astianpesukone kalusteovella AEG, 9. (valkoinen) liesituuletin SAVO (kuvat AEG, Siemens, SAVO, FESTIVO)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...