OLIPAS RUMASTI SANOTTU


S:n löytämä muurariporukka on osoittautunut tosi rivakkatahtiseksi ja hyvää jälkeä tekeväksi. Kaiken pitäisi siis olla mallillaan ja onkin - ellei heidän tapaansa kommentoida muiden työn jälkeä oteta lukuun. 


Olen ehkä kirjoittanut liian monta tekstiä rakentavasta palautteenannosta, kun korvani  alkavat pakostakin vihloa kuunnellessani  muurarien sanankäänteitä. Eilinen palautteenanto- ja vastaanottotuokio oli taas kerran ihan vertaansa vailla, vaikkemme varsinaisesti kohteena olleetkaan. Tai sitten olen vaan tottunut saamaan "meidän parastamme" tarkoittavan palautteen hieman toisenlaisessa paketissa. Ei niin noiduttuna ja tympääntyneen tiukkasanaisena.

Työmaalla samaan aikaan ahertava laatoittaja on sen sijaan ihan toista maata. Maailman ystävällisin ja huomioonottavin, ehdottomasti. Töistä joka ilta suoraan työmaalle kiiruhtavaa S:ää laatoittaja oli kehottanut välillä lepäämäänkin, ettei S palaisi ihan loppuun. Olemme A:n kanssa ehdottoman samaa mieltä, vaikka tiedänkin, miten vaikeaa S:n olisi työmaalta pois pysyä. No, ensi viikolla S lähtee taas puoleksitoista viikoksi Amerikkaan. Siellä työmaa on tarpeeksi kaukana.

Kävin tänään ostamassa maalia Ferm Livingin marmoritapetin kaveriksi. Päädyin kaoliiniin - se oli minusta taitetuista valkoisista käyvin sävy kun en tuhkanvalkoista löytänyt. En edes tiedä, onko sellaista sävyä olemassakaan. :-)

Tänään aion myös käydä tilaamassa yläkerran aulaan tulevan K-tuolin. Ne ovat Stockalla kanta-asiakastarjouksessa, mutta katsoin, että tuolin saa silti edullisemmin Vepsäläiseltä. Uhosin S:lle hankkivani samalla reissulla myös keskikerroksen sohvan, mutta voi olla, etten sittenkään rohkene. Haaveilen edelleen Kööpenhaminassa maaliskuussa näkemäni Hay:n Mags -moduulisohvan perään - S tosin oli sitä mieltä, että Magsin istuinosa on liian syvä. Huoh.

Jees, nyt taas automobiilin rattiin ja perjantairuuhkaan! Tai ehkä ihmiset ovat tänään viettäneet vapaapäivää ja nauttineet pilvien takaa paljastuneesta auringosta, hoppas så. :-)

Aurinkoista perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...