UHRILAHJOJA


Tapetit alkavat olla läästittyjä - lukuun ottamatta päämakuuhuoneen kesken loppuneita pallukoita. Toivottavasti saamme lisärullan mahdollisimman pian jotta pääsemme kiljumaan "valmista!" ja läpsyttelemään ylävitosia. Urakan on nimittäin alusta loppuun tehnyt S ja minä olen toiminut osa-aikaisena assistenttina. :-)

Yläkerran työhuoneen hankaluutta olen manannut moneen otteeseen. Mutta nyt kun yli-iso sisäikkuna on paikoillaan, ja salaiset kaupungit ovat löytäneet paikkansa niille osoitetulta seinältä, olen alkanut rauhoittua tilan suhteen. Ei siitä meidän käsissämme makuuhuonetta saa, muttei toisaalta ole tarvekaan.


Mutta jaa-a, alkuviikosta taivaalle alkoi myös kasaantua tummempia pilviä, joista en ole maininnut. S:n kertaalleen välttävään kuntoon tervehtynyt selkä nimittäin kipeytyi jälleen. Jotain kivun määrästä kertoo varmasti se, ettei S kyennyt lähtemään työmatkalleen, koska selkä ei olisi kestänyt lentomatkan vaatimaa istumista. Ja torstaina otettu magneettikuva sen sitten paljasti. Kyse on välilevyn pullistumasta, josta S ei selvinne ilman leikkausta. Lääkitys onkin tällä hetkellä aikamoinen, ja S sängyn oma.

Kyllä harmittaa S:n puolesta. Ja se on aivan varmaa, ettemme uhraa työmaalle enää yhtään ruumiinjäsentä. Yksi selkäkin on jo ihan liikaa annettu, argh.

Ps. Olen löytänyt seinältä jo 600 hongkongia, mutta muuten saldo on jäänyt yhteen Stockholmiin ja Singaporeen. Höh. Pitäähän siellä muitakin piileskellä! :-)

9 kommenttia:

 1. Löysin ainakin Paris, Athens, Barcelona ja Caracas. Ihana tapetti!

  VastaaPoista
 2. No ainakin Moscow :)

  VastaaPoista
 3. Ainakin oikeassa yläkulmassa pisti heti silmään Berlin :)

  VastaaPoista
 4. Loistohomma, ettei mene pelkäksi hongkongien laskeskeluksi. :-) Nyt en kuitenkaan saa tuijottaa tapettia liikaa, sillä tarvitsen ajanvietettä sikatylsiä (etä)työpäiviä varten. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopealla vilkaisulla löytyi useampi New York, Sydney, Berlin ja Moscow

   Poista
 5. Blogeja präläilessä eksyin tänne, vaikuttaa kivalta :)

  Ja vitsit kuin ihana tapetti, mistä tuo on? Mulle henkilökohtasesti tosin kamala, oli pakko alkaa ettimään niitä kaupunkeja, arrgh! Nuiden mitä muut oli löytäny lisäksi mä löysin: Brussels, Casablanca, Cairo, London, Milan, Rome ja New Delhi tai Delhi, miten se nykyään sanotaankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kiitos kauniista sanoista. :-) Tuo tapetti on Mr Perswallin Secret Cities, ja sitä saa ihan Suomesta, esim. Mr Perswallin sivuilta. Itse tilasin omani englantilaisesta nettitapettikaupasta, josta sen sai jonkin verran Suomen hintoja halvemmalla. en nyt muista ulkoa kaupan nimeä, mutta voin kertoa sen myöhemmin. Ai niin, vaikka minulla on vaikeuksia bongata tapetista muita kuin hongkongeja, niin S:llä menee vielä huonommin: hän ei edes tajunnut, että kirjainten seasta pitäisi jotain löytyä. :-)

   Poista
 6. Ihana tapetti! Bongasin heti Brysselin, Berliinin, Barcelonan, Stockholmin, Singaporen New Yorkin ja sen Hong Kongin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiesin heti tapetin bongattuani, että mun on pakko saada sitä työhuoneeseen (tylsien) etätyöpäivien varalle. Itse en ole edelleenkään edennyt kaupunkijahdissani Stockholmia pidemmälle, mutta toivottavasti tulos petraantuu ajan kanssa. :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...