70-LUVUN MÖKKISEINÄ


Sunnuntaina saimme naputeltua sormipaneelit olohuoneeseen päin olevalle lyhyelle seinänpätkälle. S:n ja isäni ensimmäinen arvio valmiista tuotoksesta oli, että "sehän näyttää ihan 70-luvun mökkiseinältä!" Höh, no eihän näytä. :-)
 
Eilen oli puolestaan lihaksia vaatineen kantourakan vuoro, kun kaikki kiintokalusteet ilmestyivät sovitusti tontin laitaa koristamaan. Täyspuiset kaapit ja laatikostot painoivat aivan järjettömästi, joten niiden siirtelyyn ei minusta ollut mitään apua. Onneksi S sai värvättyä avukseen kolme kaveriaan (suurkiitos avusta!), mutta neljällä miehelläkin puuhaan vierähti viisi tuntia.

Tänä aamuna on sitten aloitettu varsinaiset asennuspuuhat. Keittiön korkeaa kaappiseinää tekee ammattilainen, mutta muuten saamme jälleen kerran apua isältäni. Kaikki kaapistot ja laatikostot tulivat sisuskaluja myöten valmiiksi kasattuina, joten minkäänlaiseen kokoamiseen ei aikaa onneksi tuhraannu.

Jee, illalla näen ehkä vilauksen keittiöstä! Sitä ennen pitää sopia muuttourakasta. Muutaman tarjouksen olen jo saanut - ja ehdotuksen siirtää muuttopäivä juhannuksen jälkeiseltä viikolta heinäkuun toiselle viikolle. Ei me kyllä silloin jos muuttotarkastus menee läpi, mutta kiitos vaan. :-)

2 kommenttia:

 1. Upean näköinen paneeliseinä! Talostanne tulee aivan ihana! Innolla jo odotan kuvia muuton jälkeiseltä ajalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kuulla, etten ole ihan yksin eri mieltä S:n kanssa siitä, onko seinä muinaisjäänne 70-luvulta vai mukava yksityiskohta valkoisen keskellä. :-)

   Olen innolla seurannut teidänkin projektianne ja ihaillut, miten ripeästi teillä asiat etenevät. Odotan erityisesti kuvia kattoon ripustetuista kaapeistanne - ne kuulostavat tosi kekseliäiltä - ja ikkunoista, joihin ei myöskään oma mielikuvitukseni olisi ikinä riittänyt. :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...