LOPPURUTISTUKSIA


Terveisiä työleiriltä. Pohkeet ovat portaiden ravaamisesta ihan solmussa, käsivarret maalissa ja jalat verinaarmuilla, mutta kun koko juhannus painettiin 14-tuntisia päiviä, niin kyllä me valmistakin saatiin.

S:n aika kului pitkälti ovien karmeja paikoilleen naputellessa. Allekirjoittanut taas siivosi, maalasi ja roudasi kamaa sydämensä kyllyydestä. Roskalavakamaa kertyi kottikärrykymmentäkaupalla, mutta nyt on työmaa ihan toisella tolalla kuin mitä se oli viime viikolla. Uskaltaakohan sitä edes ääneen sanoa, että siellä näyttää vähän valmiilta kodilta. :-) 
Korjailin myös jo tehtyä, sillä pidempiaikainen tuijottelu vahvisti pelkoni: meillä oli vähän lähtenyt lapasesta Boråsin Herbarium-tapetin kanssa, ja sitä oli tullut läästittyä seiniin liikaa. Niinpä tartuin maalisutiin ja maalasin pätkän kukkaseinää harmaaksi.

Koska S lähtee perjantaina Australiaan, meillä on enää tämän viikon illat aikaa viimeistellä lopputulosta. Kun S palaa reilun viikon päästä, niin seuraavana päivänä jo muutetaan. Siksi palkkasimmekin avuksemme muutaman käsiparin lisää, jottei meidän tarvitsisi muuttaa sisätiloiltaan puolivalmiiseen taloon.

Ylimääräisistä käsistä huolimatta tästä tulee varsin kiireinen ja työntäyteinen viikko. Ensi viikolla lomailemme A:n kanssa muutaman päivän vanhempieni kesämökillä, mutta sitten palaamme kaupunkiin ja aloitamme muuttohulinat. Jossain välissä pitäisi ehtiä suunnittelemaan myös Floridan-matkaamme. Onneksi tärkeimmät, eli liput Disneyworldiin ovat jo takataskussa ja hotellit varattu. :-)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...