JUHANNUSPERUNOILLE LIESI


Vaikka ylimääräiset reiät seinässä potuttavatkin, kyllä ketutuksen väliin ilostustakin mahtuu. Kuten nyt kyökkimme, joka on muutamaa naulaa, valoviivaa ja sovitetta vaille valmis. :-) 


Nyt kun Corian-taso on paikoillaan, konkretisoitui myös se, että saareke on julmetun iso. Enää ei arveluta, mahtuuko tasolla tekemään ruokaa ja onko meillä tosiaan säilytystilaa kaikille kihveleille ja kahveleille. 

Viinikaappikin saatiin viime viikonloppuna ängettyä paikoilleen. Vaikka se ei ole keittiössä, niin tarpeeksi lähellä kuitenkin. Enää ei myöskään harmistuta se, ettei kaappia löytynyt/saanut valkokehyksisenä. Harmaana se passaa mainiosti tiskialtaan kanssa. :-)

Meidän oli ihan pakko eilen mallata Artekin punaisia K65-tuolejakin. Pelästyimme ensin, että kääk, nehän ovat liian matalia, mutta kyllä niiden istuinkorkeus on ihan sopiva. Ja kun ne ovat matalampia kuin muistimme, niin ne mahtuvat myös pöytätason alle kulkureittiä tukkimasta.

Pöytätason yläpuolelle tulevan valaisimen kanssa olen taas kahden tulen välissä. Olin jo päättänyt laittaa valaisimeksi Artekin A110:n valkoisena (kun se vähän muistuttaa muotokieleltään liesituuletintamme), mutta Tom Dixonin Etch alkoi jälleen eilen nostaa asemiaan. Jotenkin tuntuu, että valkoista on jo kerrakseen, nyt vähän iloa elämään! Siksi aiommekin työmaalle päästyämme mallata molemmat ehdokkaat, jospa tämä taisto sillä ratkeaisi.

Jees. Tänään korkataan liesi ja keitetään siivousurakan lomassa uudet perunat! Oikein iloista ja turvallista juhannusta kaikille. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...