MIKÄ SE SIINÄ ON? NO KEITTIÖ!


Keittiömme korkea kaappiseinä taisi olla tosi pirullinen asennettava - tai ainakin sen paikoilleen askartelussa vierähti ammattilaiseltakin kaksi ja puoli päivää. Mutta siinä se nyt seisoo. Tosi valkoisena ja kätkee sisäänsä vaikka ja mitä: jääkaapit, pakastimet, uunit, mikrot, työskentelytason, piilokaapit ja -laatikostot. :-)

Kaappirivistön eteen tulevasta saarekkeesta on valmiina vasta kaapit ja laatikostot. Ruokailutilaan päin olevat kaapit ovat vaaleaa tammea ja keittiön puoleiset kaapit ja laatikostot valkoisia korkean kaappirivistön tapaan. Saarekkeen tasoksi valitsimme valkoisen corianin, ja se jatkuu niin pitkälle, että kuvan oikeaan laitaan jää lopulta reilun metrin levyinen kulkuväylä. Kaiken kaikkiaan saarekkeella on pituutta 3,6 metriä, ja siitä laatikkoja ja kaappeja riittää 2,4 metrille.

Saari-keittiöiden suunnittelupalveluihin ei kuulunut minkäänlaista 3D-versiota, joten meillä ei ollut omaa SketchUp-askarteluamme lukuun ottamatta kovin kummoista etukäteisaavistusta siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään. Nyt kun siitä on jo osa näkösällä, olemme S:n kanssa oikein tyytyväisiä. Keittiöstä tulee hyvin vähäeleinen, mutta sellaista tulkitsimme tämän kotimme kaipaavan. :-)

Keittiö on siis vielä vaiheessa, mutta kodinhoitohuone ja arkieteinen ovat ehtineet valmistua - huolimatta edellisessä postauksessa mainitsemistani lukivirheistä, huh. Tänään saamme myös vihdoin ja viimein portaat keskikerroksesta ylimpään kerrokseen. Olen odottanut portaita kuin kuuta nousevaa, joten kohta ravataan!

Leppoisaa viikonloppua.

PS. Ai niin, kuvassa näkyy myös häivähdys uutta lattiaamme. Se on ensimmäistä versiota asteen tai pari vaaleampi ja kiitos eläväisen pinnan, ei (ehkä) niin autotallin lattia kuin ensimmäinen oli. Meillä on saarekkeen lattirajassa rikkaimuri, joten leivänmurujen ja muiden roskien huitominen lattialta pitäisi sujua vaivattomasti ja lattian pysyä siistinä. Siis pitäisi. :-)

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä tunnelma! Jään odottelemaan lisää kuvia ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Sain tänään näpsittyä muutaman, toivottavasti niistä joku kestää julkaisunkin. Mulla on vaan paha tapa saada kaikki kuvat vinoiksi - en yhtään ymmärrä että miksi. ;-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...