BRING IT ON!


Ehdin jo edellisen postauksen kommentointilootaan ihmetellä, miten haastavalta tämä "uusi aloitus" tuntuu. Raportoitavaa kyllä riittää, mutta mistä aloitan? Hmm, paras kai jatkaa siitä, mihin lopetin, eli muuttopaniikista. Sillä tavalla saan pelattua itselleni myös hieman lisäaikaa kuvien julkaisua ajatellen. :-)

 

Heinäkuun alkuun siis. 

S:n haihduttua muuttoa edeltäväksi viikoksi maapallon toiselle puolelle työmatkailemaan, vaihtoehtoja oli tasan kaksi: 1) tartun härkää sarvista ja yritän jollain ilveellä selvitä hemmetinmoisesta savotasta tai 2) nostan tassut ilmaan ja siirrän muuton hamaan tulevaisuuteen. Juu, lienee tarpeetonta kertoa miten paljon vaihtoehto kaksi houkutti, mutta vielä enemmän takalistoa potki halu todistaa, että "bring it on, minähän siirrän vaikka pilvenpiirtäjän, jos niikseen tulee!"

No joo. oikeassa elämässä se pilvenpiirtäjä oli vain 85-neliöinen kerrostalokolmio, ja senkin sisuskalujen pakkaamiseen sain onneksi apua riuskaotteiselta äidiltäni. Vielä kun isäni saapui auttamaan työmaan siivouksessa, alkoi tämä pessimisti nanosekunti kerrallaan ajatella, että "huh, tää on niin hanskassa tää homma."  

Viikon intensiivitouhuamisella oli kuitenkin seurauksensa tällaiselle hienohelmastelijalle. Rakennus- ja tavarapölystä aiheutui näet niin paha allerginen reaktio, että vähän aikaa näytti siltä, etten kykenisi olemaan uudessa kodissamme ollenkaan. Niinpä nuokuin viimeisen yön ennen Floridaan lähtöä auton etupenkillä kippurassa, ja kun Miamin kone laskeutui Helsinki-Vantaalle, lähdin saman tien vanhempieni luo Turkuun evakkoon.

Sillä välin kun me A:n kanssa nukuimme jet lagia pois, S siivosi. Ja siivosi. Ja siivosi. Koko talon seinineen, kattoineen ja lattioineen moneen kertaan ja monella vekottimella. Siihen meni päiviä - tai itse asiassa kokonainen viikko. Sitten minäkin taas uskalsin yrittää talossa oloa, ja huh helpotusta, se sujui. 

Nyt olen kohta kolmatta viikkoa tehnyt sinunkauppoja talon kanssa. Se on täyttänyt monia odotuksia, mutta tuottanut myös muutamia yllätyksiä. Kerron niistä lisää tuonnempana - muuten tästä tulee ihan liian pitkä  kuvaton sepustus. J

Mukavaa perjantaita ja pikaisiin palaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...