I'M BÄK!


Oho, onko siitä tosiaan kuukausi, kun viimeksi raapustin tänne jotain? Ilmeisesti. Kuukauden aikana on arvatenkin tapahtunut monenmoista. On muutettu, matkattu, lähdetty evakkoon(!) ja palattu. Purettu kymmeniä muuttolaatikoita, etsitty oikeaa sohvanpaikkaa ja isketty ensimmäiset taulut seinään. 

Mitään perustavanlaatuista ei onneksi enää ole kesken tai tekemättä - ellei sellaisiksi sieltä täältä puuttuvia listoja lasketa. Kyllä siinä kuitenkin hetki taitaa vielä vierähtää ennen kuin työmaa katoaa pysyvästi sanavarastosta ja korvautuu puheissa kodilla. 

Kirjoitustauko on joka tapauksessa päättynyt, ja alan esitellä vastapuunattuja ja -tuunattuja nurkkia tuota pikaa. Oli valmista eli ei.


3 kommenttia:

  1. Voi miten kiva, että olet tullut takaisin koneen ääreen! Olenkin jo kaivannut nasevia kommenttejasi raksanne tapahtumiin :-) Ja nyt malttamattomana odottelen kuvia uudesta kodistanne - onnea onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Odotan innolla kuvia :) Tämä on loistava blogi, ja olen käynyt säännöllisesti kurkkimassa uutta postausta...

    VastaaPoista
  3. Kiitos takaisintulotoivotuksista. :-) "Paluu" tuntuu yllättävän vaikealta, vaikka OMG, raportoitavaa kyllä riittäisi. Ja ne hitsin kuvat! Olen nyt päätynyt siihen harhakuvitelmaan, että uusi ja hyvä kamera ratkoo kaikki pulmat. Sen myötä mustakin tulee loistava kuvaaja (juu, niin varmaan) ja lopputulemista sellaisia, että niistä näkyy muutakin kuin linssin eteen eksynyt peukalo ja kallellaan olevat seinät. :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...