TILAAN TÄYTETTÄ


Yksi uuden kodin yllätyksistä on ollut, miten paljon tilaa lopulta on. Itse pidän tilan tuomasta avaruuden tunteesta, mutta jollekin toiselle sama "avaruus" voi näyttäytyä hyötykäyttöön kelpaamattomina hukkaneliöinä. Väitän ymmärtäväni molempia koulukuntia, vaikka tässä vaiheessa asumista "puolustankin" hanakasti ei-niin-tarpeellisia-neliöitämme. Saa nähdä, onko tilanne yhtä ruusuinen kun takana on tusina suursiivouspäiviä. :-) 

Mutta ei niin paljon hyvää, ettei joitain haasteitakin. Nyt kun tilaa on rutkasti enemmän kuin meillä koskaan on asuttavana ollut, niin on selvää, etteivät olemassa olleet mööbelimme riittäneet alkua pidemmälle. Jokainen huone on vaatinut jotain, ja ostoslistalle on kertynyt mittaa. Luulin meidän hankkineen paljon tarvekaluja etukäteen, mutta todellisuudessa meillä oli paljon ainoastaan Artekin valaisimia ja eriparituoleja. :-) Tuoleille löytyy kyllä kaikille koti, mutta Artekin valaisimia saattaa olla jopa neljä ylimääräistä, huoh.

Mitään oleellista emme enää ole vailla, mutta siellä täällä pilkottavia pikkupuutteita paikataan varmasti vielä tovi, niin tänäänkin.
 

Perjantaihankintoja

1. Vierashuoneen keltainen Loop naulakko kaipasi tangolleen vaateripustimia. Luulin selviäväni tarpeesta olemassa olevin ripustimin, mutta jostain syystä niiden koukku oli liian pieni Loopille. Toivottavasti Hayn omilla vaateripustimilla ei ole samaa vikaa.

2. Ostin jo kevättalvella Hayn pienen ja suuren tarjotinpöydän aikeenani tehdä niistä sohvapöydät ylimmän kerroksen oleskeluaulaan, mutta muuton jälkeen pöydät hupenivat muihin käyttötarkoituksiin. Enää en myöskään tahdo varsinaista sohvapöytää oleskelutilaan, vaan sivupöydät molemmin puolin sohvaa. Sellaisiksi Hayn keskikokoiset tarjotinpöydät passaavat mainiosti.

3. Kaksi kappaletta Hee-baarituoleja eivät oikeastaan ole tämän perjantain hankinta, vaan löytö FDS:n kesäalesta. Tuolit vaan sattuivat tulemaan tänään, joten menköön nekin perjantaihankinnoiksi. Heet päätyvät kodinhoitohuoneeseen työtuoleiksi - toivottavasti niissä on mukava istuksia.

Tämän viikonlopun tekemisiin kuuluu taulujen seiniin laittoa, ystäväperheen tapaamista ja mahdollisesti yksi aikuisten juoma kaupungilla. Jos kysyttäisiin, mitä ihan oikeasti haluaisin tehdä, niin vastaisin asettuvani tänä iltana omalle puoliskolleni sänkyä ja nuosevani siltä maanantaiaamuna, haukotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...