JÄLKIJUNASSA


Silmiini osui sisustusartikkeli muutaman vuoden takaa, joka totesi suurimman sisustustrendin sillä hetkellä olevan kudotut tuotteet: Kirjoittajan mukaan kaikki, mikä saatettiin saattaa kudottuun muotoon, saatettiin.

Minulta tuo trendi meni ihan ohi vuonna 2011, mutta niin meni moni muukin asia sinä vuonna. Pidän tuosta trendistä näköjään myös näin jälkikäteen, joten tartuin heti haaviin, kun bongasin itselleni uuden tuttavuuden, Occa-Homen, kaupittelevan Ferm Livingin kudottuja vaaseja puoleen hintaan.
 


Sinistä ei kaupan alelaarista valitettavasti löytynyt, mutta valkoista ja ruskeanharmaata kyllä. Ostin kumpiakin kaksi, sillä haluan käyttää vaaseja sekä makuu- että työhuoneessamme. 

Ai niin, sellaisesta asiasta on vielä vinkattava, että Designer-lights -nettikaupasta saa Tom Dixonin Etch -tuikkulyhtyjä 34 eurolla. Postituskuluineenkin hinta jää halvemmaksi kuin mitä lyhdyn sai esimerkiksi kööpenhaminalaisesta sisustuspuodista. Rohkaistuin tilaamaan lyhtyjä, vaikka edellisen tilauksen yhteydessä tilaamani valaisin ei koskaan löytänyt tietään perille. Rahat kyllä palautettiin, mikä lisäsi luottamusta jatkokaupankäyntiä ajatellen.

Mukavaa torstaita, huomenna julkaisen ensimmäiset kuvat meiltä! Kohteeksi valikoitui keittiö. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...