NAPPI KATEISSA


Raportoin jo joskus helmikuussa hankkineeni Designer-lights.comista Flosin Buttonin seinävalaisimeksi porraskuiluun. Samalla kertaa tilasin kodinhoitohuoneen työtasolle Artemiden Tolomeo Micron ja Heima-kynttelikön, noh, kun halvalla sai.


Tolomeo ja kynttelikkö saapuivat kyllä ajallaan, kiitos niistä, mutta Button jäi uupumaan matkasta. Se kyllä luvattiin toimittaa heti seuraavalla viikolla, mutta ei näkynyt nappia seuraavalla eikä sitä seuraavallakaan viikolla. Kuukauden odottelun jälkeen aloin jo menettää kärsivällisyyteeni, mutta jatkoin silti odottamista, koska tiedusteluviestiini vastattiin vuolaasti pahoitellen ja pikaista toimitusta lupaillen. 

Kaikesta odottamisesta huolimatta lamppua ei vaan kuulunut. Lopulta oltiin kesäkuussa kun päätin, että nyt saa odottaminen olla tässä, ja hui, tavoistani poiketen vaadin rahoja takaisin. Olin aivan varma, että killinkiäkään en takaisin saa, onhan näitä kaikenlaisia "verkkokauppoja" netin ihmeellinen maailma pullollaan. Mutta sainpas, ja vielä pahoittelujen kera. Siksi uskallan asioida Designer-lights.comissa varmasti jatkossakin.

Buttonin päädyin kuitenkin hankkimaan, sillä olen ajatuksiltani sen verran jämähtänyt jääräpää, että kerran hyväksi kuviteltua on vaikea vaihtaa toiseksi. Tällä kertaa asioin Lights11.eun kanssa - saa nähdä hoituuko lampun saanti sitä kautta nopeammin. 

Ja kun lamppukaupoilla kerran olin, päätin samalla kertaa toteuttaa myös yläkerran aulaan kuvittelemani valaisimen hankinnan ja ostaa Tolomeo Terran. Tolomeon eri ilmentymiä meiltä löytyy jo A:n huoneesta ja kodinhoitohuoneen työtasolta, mikä kielinee siitä, että pidän valaisimen muotokielestä. Meillä tosin alkaa olla niin järjetön kokoelma valaisimia, että parempi olla rehellinen itselleen ja puhua jonkin sortimentin fiksaatiosta. :-) 

Tällä viikolla saamme taas tovin maistaa raksaelämää, kun sähkömiehet ja lvi-asentajat palaavat rikospaikalle viimeistelemään tekemisiään. Erityisen innolla odotan putkimiesten huomista vierailua: kuukausi pesula-asiakkuutta alkaa näet olla tarpeeksi ja nyt tekisi omaa TOIMIVAA pyykinpesukonetta kovasti mieli. Ehkä sellainen jo huomenna pyörii kodinhoitohuoneessa ja saan jättää pesulassa ravaamisen sikseen. :-)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ps. Malttakaa vielä hetki niiden IRL-kuvien kanssa. Luulen vihdoin keksineeni miten otetaan suoria kuvia, mutta vähän harjoittelua se vielä vaatii.

2 kommenttia:

  1. Hei, hienoa, että sait rahat takaisin. Toivotaan, että nappi löytää tiensä perille tällä kertaa :) Itsekin olen jonkin asteinen valaisin friikki ja ilolla laitan näitä kauppapaikkoja korvan taakse, kiitos kun jaat! Meillä raksaprojekti vasta alkamassa. Raksaprojektin lisäksi uutta on blogin aloittaminen. Olenkohan ainoa ihminen maailmassa, jota se kovin jännittää :)? Ajattelin, että jonkinasteinen dokumentointi voisi olla hyvä. Nähtäväksi jää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, paljon onnea ja jaksamista(!) alkavan projektinne kanssa. :-) Matka voi tuntua pitkältä (ja vaiherikkaalta), mutta lopputulos palkitsee kyllä. Muistan itsekin blogiharrastusta aloittaessani jännänneeni, että mitähän tästä tulee, mutta kun päätin, että siitä tulee minun taltiointini meidän hankkeestamme (S:n tulkinta asioista olisi varmasti paikoin kovin toisenlainen), niin plaah, lakkasin miettimästä korkeaa julkaisukynnystä tai sitä, mitä ja mistä ylipäätään kirjoitan. Vaikka blogistin uraa on hädin tuskin vuosi takana, tuntuu silti jännältä palata vuoden takaisiin aatoksiin. Niistä tuntuu olevan valovuosia ja puolet senaikaisista kotkotuksista on kadonnut taivaan tuuliin. Jo siksi dokumentointi siis kannattaa. :-)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...