PIKKURUINEN PALA KODIN SYDÄNTÄ


Kyllä ei mun valokuvaamisestani tule mitään. Vielä eilen kuvittelin kuvia kameran ruudulta tuijottaessani, että olen totisesti ylittänyt itseni, mutta väärä hälytys. Taidosta ei varmasti ole kyse, kun kymmenistä kuvista hikisesti kolme ylittää julkaisukynnyksen. Mutta yrittänyttä ei laiteta, ja siksi viikonloppuna kuvataan uudestaan! 


Keittiömme on hyvin pelkistetty esitys kodin keskipisteestä. Kaikki, mikä on piiloon saatu, on piilossa. Siitä pidimme kuitenkin suunnitteluvaiheessa kiinni, että yksinkertaisuus ei tarkoittaisi toimintojen karsimista. Meiltä löytyy jopa tiskikaappi, vaikkei keittiössä yläkaappeja olekaan.

Reilun kolmen viikon kokemuksella olen kovin tyytyväinen keittiömme. Saari-keittiöiden toimittamat kalusteet ovat todella laadukkaita ja hyvällä ammattitaidolla tehtyjä. Työskentelytilaa on ruhtinaallisesti ja säilytystilaa myös. Edes liian leveäksi haukkumani keittiön ikkuna ei enää tunnu liian leveältä. Ainoa suurempi miinus liittyy tällä hetkellä verhottomista ikkunoista porottavaan aurinkoon: iltaisin häikäisee niin, että keittiössä on vaikea työskennellä. Onneksi tuokin asia korjaantuu, kun saamme verhot asennutettua. 

Keittiö taitaa olla mattoa vaille valmis. Etsin lattialle räsymattoa tuomaan väriä ja rikkomaan päälle vyöryvää valkoisuutta. Matolla saisi olla mittaa peräti neljä metriä, joten vaikuttaa siltä, että matto tilattava tekijältä sen sijaan että sellaista yrittäisi löytää suoraan kaupanhyllyltä. 

Ostimme muuten eilen robotin siivousavuksi kun alkoi tuntua siltä, ettemme mitenkään ehdi pysyä villakoirien kannoilla omin avuin. Olemme eilisen ensi-imuroinnin jäljiltä suhteellisen tyytyväisiä lopputulokseen, vaikka aluksi näytti siltä, että vekotin pyörii ihan summamutikassa siellä täällä, mutta kyllä siinä touhussa logiikkakin roolia näytteli ja puhdasta tuli.

Viikonloppuna ahkeroimme kiintovalaisinten parissa. Pääsen myös loppusijoittamaan maanantaina Light11.eu:sta tilaamani lamput - ne nimittäin tulivat jo. Aivan uskomattoman pikaista toimintaa, sanon minä!

Iloista perjantaita!

4 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää!! nuo Artekin tuolit taitaakin olla tuollaisessa normaalikorkuisessa saarekkeessa sopivat?Olin jo päätynyt Hayn tuoleihin, mutta asuntomessuilla näin ne ja mietin, että taitavat olla liian korkeat, aallot on matalammat, istuinkorkeus siis. Ikävä kyllä aallot on aika paljon kalliimmat. No, aikaa on onneksi kyttäillä aleja :-) Punaisetkinon aika päheet ja näyttäisi vielä olevan pienessä alessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koitan saada parempia otoksia mahd. pikaisesti. :-) Tuolit ovat tosiaan Aallon K65:set. Ostimme ne vuodenvaihteessa Artekin Espoon liikkeen loppuunmyynnistä puoleen hintaan - täysihintaisten tuolien hankintaa olisi luultavasti jäänyt meiltäkin. Meillä on itse asiassa myös mainitsemasi Hayn tuolit, ja niistä se matalampi versio, eli 65 sentin korkuiset. Tuolit (2 kpl) toimittavat "työtuolien" virkaa kodinhoitohuoneessa, jossa meillä on pitkä työskentelytaso. Ne mahtuvat oikein passelisti tason alle ja ovat tosi kauniit nekin. Niitä ei siis kannata ollenkaan unohtaa, kun miettii tuoleja normikorkuisen saarekkeen alle. :-)

   Poista
  2. No enpäs kommentoinut turhaan! En tiennytkään, että Hay:n jakkaroista on olemassa tuollainen 65 senttinenkin. Mieltsii! "Ongelma" ratkaistu ja lompakko kiittää. Seuraavaa FDS aleprossia odotellessa :)

   Kääk, ikävä tuo teidän lvi-story :(

   Poista
  3. Juu, en minäkään tiennyt ennen kuin hankin meidän tuolimme FDS:n tämänkesäisestä ALESTA. :-) Yritän voittopuolisesti bongata asioita halvennettuun hintaan, koska tinkiä en osaa. Siinä S on taas ihan mestari - minä katoan siinä vaiheessa nurkan taakse häpeämään. Ei sillä, ettenkö olisi iloinen säästetyistä euroista. Itse tinkaaminen on vaan niiiiiin noloa. :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...