VERTAISTUKEA


Meidän uudella kotitiellämme on parhaillaan monta tonttia, joilla aherrus on juuri alkanut ja sellaisia, joilla on jo saatu katto tekemisten päälle. Meitä omassa kodissa asujiakin tiellä on jo melkein kymmenen. Minusta ei ole ollenkaan ikävää asua keskellä muuttuvaa ympäristöä, pikemminkin päinvastoin. Muutosta on äärimmäisen mielenkiintoista olla kokemassa. 

Olen itsenäisten vuosieni varrella asunut monenmoisissa kodeissa ja monenmoisten naapurien ympäröimänä, mutta nämä nykyiset ovat ihan käsittämättömän huippuja! Alusta asti kaikki ovat kannustaneet toisiaan, tarjonneet tarvittaessa auttavaa kättään tai toimineet vertaistukena silloin kun päätä on isketty betoniseinään. Tunnen itseni siis todella etuoikeutetuksi.  

Myös verkkomaailma on vertaistukea parhaimmillaan. En ehkä ole siellä(kään) se sosiaalisin verkkoeläjä ja kommentoija, mutta aktiivinen seuraaja kyllä.
 

Olen tietoisesti jättänyt listaamatta blogit, joita seuraan. En pelkästään siksi, että lista vaatisi sivuja, vaan myös siksi, että potisin huonoa omaatuntoa, jos joku jäisi epähuomiossa pois. Kaikki blogit ovat maininnan ja ennen kaikkea seuraamisen arvoisia. :-)

Nyt tämä vertaistukeilija lähtee hakemaan itselleen uusia silmälaseja. Huomasin näet loman jälkeen olevani lukulasien tarpeessa, kun nenän sai liimata tietokoneen ruutuun kiinni, jos meinasi jotain nähdäkin. Silmälasien valinnan suoritin tietysti ennätysajassa, joten nyt jännitän, osuiko valinta edes semisti oikeaan. :-) 

Iloista torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...