LÄHTÖLAUKAUS TALO VALMIIKSI -TEEMAVIIKOILLE


Terveisiä viikonlopun ristiäisistä! A:n ihana serkkuvauva sai nimekseen Akseli, mikä tuntui saman tien ihan oikealta nimeltä pikkumiehelle. :-) 

Tontin laidalla alkaa puolestaan tänään "talo valmiiksi" -teemaviikot,  kun isäni porhaltaa työkaluineen paikalle ja alkaa tehdä selkoa to do -listasta. Kaikesta omasta tekemisestä huolimatta tuntuu näet aina vaan siltä, ettei valmista tule laisinkaan.

Vaikka olemme kovasti kiitollisia avusta, tunnelmat ovat - ainakin minun osaltani - kaksijakoiset. Yhtään en enää jaksaisi naulojen naputtelua ja työmaaelämää, ja toisaalta taas tahdon, että hommiin käydään käsiksi ja asioita saadaan valmiiksi. Voi kun olisi aikakone.

Pihan puolella tämän syksyn tavoitteisiin kuuluu rakentaa +100 neliötä terasseja ja yksi autokatos. Sisällä taas puuttuu listoja ainakin päivän, ellei kahden tarpeiksi. Odotamme myös tilaamiamme motorisoituja verhoja ikkunoihin ja sitä, että sähkömiehet tulisivat ja tekisivät työnsä loppuun. Tässä vaiheessa syksyä alkaa myös pikkuhiljaa tuntua siltä, että olisi kiva, jos kodin lämmitystä saisi jotenkin säädettyä. Tai ainahan sitä voi nukkua sukkahousut jalassa, kuten minä viime yönä. Hrrrr. :-)

Palaan tänään vielä arpajaistunnelmiin, kunhan saan kyläluuta-A:n kotio reissuiltaan ja onnenonkijaksi arpomistoimiin.

Mukavaa maanantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...