VERHOT ETEEN


Voi jummilaade, alkuun on raportoitava äksidentistä, joka edelsi tätä päivitystä. Olin nostamassa A:lle kynäpurkkia, kun onnistuin jotenkin kolauttamaan purkin iMacin ruutuun. Sillä seurauksella (tietysti), että ruudun oikea alakulma varisi alas - argh! Jo yhden iPhonen pirstaleiksi laittaneena minun olisi pitänyt tietää, ettei lasi ole terästä - ainakaan Applen tuotteissa.

Jos on tänä viikonloppuna rikottu lasia, niin on sitä myöskin peitetty. Saimme nimittäin ruokailuhuoneen verhot ripustettua, joten enää ei meilläkään syödä näyteikkunassa.


Ainakin alkuun istumme varmasti verhot tiukasti ikkunoiden edessä. Mutta kun saamme pihatyöt etenemään ja ruokailuhuoneen ikkunan taakse kaavaillun viherseinän kasvamaan, voi olla, että raotamme verhoja ja annamme auringon paistaa sisään. :-)

Vaikka isot ikkunat ovat ihan jees-juttu, huomaan aina silloin tällöin toivovani, että ruokailutilassa olisi edes yksi ehjä seinä. Keksisin heti kymmenen erilaista installaatiota, jolla elävöittää pikkuisen yksitoikkoista tilaa. Nyt ei auta kuin viritellä eloa pöydän päälle. 

Verhoistamisshow jatkuu myös alkavalla viikolla. Meidän on tarkoitus saada olohuoneen isoihin ikkunoihin moottorein varustetut verhot tiistaina, jee! Ehkä sitä jo sen jälkeen uskaltaa hyppiä sukkahoususillaan muuallakin kuin vaatehuoneessa.

Iloista alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...