KELTAISESTA KUVASTOSTA RUKSITTUA


Ihan hulluuttahan se on, sanon minä. Siis selata Hullujen Päivien kuvastoa ja ajatella, että TÄLLÄ KERTAA en osta mitään. Alku oli kyllä lupaava. Keskiviikon anniksi jäi vain pari hassua kynttilänjalkaa, mutta torstai osoittautui jo ihan toivottomaksi.

Nykyään on hyvä, ettei hullutusten perässä ole ihan pakko suoriutua pääkallopaikan ryysikseen ja että hulluuksien jahtaaminen on mahdollista kaikille asuinpaikkaan katsomatta.  Toisaalta verkkokaupassa ostoskoriin saattaa helppouden vuoksi sujahtaa jotain sellaista, jota ei ehkä kauppareissulla julkisten varassa jaksaisi kotiin raahata.
 Kynttilänjalkavimmani taitaa näkyä tälläkin ostoslistalla. Kynttilänjalkojen lisäksi haluaisin ehdottomasti ostaa Hayn pussilakanoita ja Aalto-vaasin. Muut eivät ole niin välttämättömiä - jos kohta eivät Aalto-vaasikaan tai pussilakanat. :-)

Ai niin, tähän loppuun terveiset sirkuksesta! Suoriuduimme lauantain kunniaksi Helsinkiin telttansa pystyttäneen Sirkus Finlandian näytökseen, ja kyllä kannatti. Tämä sirkus oli ihan toista luokkaa kuin ne pikkusirkukset, joissa aiemmin on tullut käytyä. A värkkää parhaillaan sirkustaidetta retken innoittamana, ja me aikuiset olemme aikeissa ruveta poraamaan Muuton Dotseja seinään. :-)

Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...