VIERAIDEN YÖSIJA


Olen aamuisin niin epäsosiaalinen ihminen, että yksi suunnitteluvaiheen aikaisista ehdottomuuksista (minulle) oli, että tulevan vierashuoneen on sijaittava eri kerroksessa kuin omat makuuhuoneemme. Niinpä se löysi paikkansa keskikerroksesta, mikä on muutaman yövieraan jälkeen osoittautunut varsin toimivaksi ratkaisuksi. Voin siis äristä yksikseni yläkerrassa, eivätkä vieraat tiedä tuon taivaallista käynnistymisvaikeuksistani kun heidän ei tarvitse aamunsa alkajaisiksi törmätä minuun. :-)


Kun muutimme uuteen kotiimme, en kuukauteen osannut nukkua silmällistäkään. Yöt menivät sängystä toiseen haahuillessa, joten vierashuonekin tuli tutuksi - erityisesti sen katto, jota yön pitkinä tunteina tuijottelin. Onneksi uni maittaa taas. Ehtii tehdä muutakin kuin jännittää tulevaa yötä. :-)

Meillä on podettu nyt viikon verran jotain sitkeistä sitkeimpää syysflunssaa. Viikonlopuksi olisi kyllä kiva tervehtyä. Olisi nimittäin vähän sirkus- ja luontoretkiaikeita mielen päällä. Tämänpäiväinen uimakoulu meiltä kyllä jää väliin, ätsih!

Mukavaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...