LYPSYJAKKARA MAKUUHUONEESEEN


Nyt kun Bourgiet ovat (ainakin toistaiseksi) löytäneet tiensä makuuhuoneesta toisaalle, sain kuin varkain tilaisuuden tarttua Finnish Design Shopin kampanjaan, joka lupaa yli 150 euron valaisinostoksesta 25 euron alennuksen.

Meillä on makuuhuoneessa vinosti laskeva katto, jonka takia siellä tovin notkunut kirkas Bourgie oli ihan liian korkea sijoitettavaksi makuuhuoneen lipaston päälle. Haussa oli siis matala(hko) pöytävalaisin, jollaisen virkaa saa jatkossa toimittaa &Traditionin Milk.
 

Näin Milkin viimeksi luonnossa Kööpenhaminassa vieraillessamme. Valaisimesta oli Illums Bolighusissa näytillä sekä puunvärinen että mustajalkainen versio, ja hämärästi muistan, että puu puhutteli mustaa enemmän. Taidan itse asiassa vähän pelätä mustaa, joten päädyin puuhun tänäänkin.

Oioi, saa nähdä, mitä S sanoo. Voi hyvinkin olla, ettei hän edes huomaa uutta tulokasta - ainakaan heti. En aio aktiivisesti mainostaa sen olemassa oloa, sillä kävimme ennen S:n Amerikkaan lähtöä tiiviin keskustelun hankinnoista. Ei mitään vähään aikaan, oli lopputulema. Siitä ei kyllä ollut puhetta, että alkaako se vähään aikaan saman tien vai koska. Mutta kyllä se alkaa, nou worries siis. :-)

Syksyistä tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...