OHO, SIITÄ PUUTTUUKIN LAMPPU


S kiiruhti eilen ystävällisesti postiin hakemaan liudan paketteja, muuten olisi saattanut jäädä House Doctorin Lighthouse saamatta. 

Luulin tilanneeni lampunvarjostimen lamppuineen, mutta laatikosta kuoriutuikin pelkkä varjostin. Olisin kyllä mieluusti vastaanottanut sen lampunkin, mutta meneehän se näinkin - ainakin ensi alkuun.


Löysin lampunvarjostimelle kaverin Normann Copenhagenin Lighthousesta, joka meiltä jo löytyi. Voi kyllä olla, että kaverukset ajautuvat omille teilleen, kunhan saan lampun hankittua. 

Samaisella postireissulla kotiutui myös lypsyjakkara, eli &Traditionin Milk. En malttanutkaan olla esittelemättä uutta tulokasta saman tien S:lle, joka piti siitä kovasti. Hän oli jopa sitä mieltä, että valaisimelle on löydettävä näkyvämpi paikka kuin lipaston päällinen makuuhuoneessa. Ihan heti ei tule mieleen, mistä vaihtoehtoinen sijoituspaikka löytyisi, mutta ehkä se tulee vielä vastaan. :-)

En aio nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta huomenna SAATTAA vihdoin olla se päivä, kun saamme olohuoneen isojen ikkunoiden verhot sähköistettyä ja lattiaan asennetut valot syttymään. Oi, ihan on vaikeaa olla toivomatta liikoja, kun niiiiin tekisi jo mieli laittaa verhot kiinni ja lamput palamaan. :-)

Iloista tiistai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...