TEEKANNUN POSKI PUNERTAA


Hui, miten aika juoksee! (Melkein) joka päivä olen ollut aikeissa muutaman rivin raapustaa, mutta sitten on tullut sitä sun tätä. Nyt haluan kuitenkin ehdottomasti tulla kertomaan, että ensi viikonvaihteessa (29.11.-1.12.) on taas Tokyo ry:n, eli Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun opiskelijoiden perinteiset joulumyyjäiset Mediakeskus Lumessa Arabianrannassa. Tarjolla on valtava määrä uniikkeja design-tuotteita, taidetta ja käsitöitä joko joululahjoiksi läheisille tai - kuten harmittavan usein minun tapauksessani - itselle. Niinpä niin, ja sellainen silmien pyöritys perään. :-)

Uuden kodin myötä suhtaudun jouluunkin aivan uudenlaisella palolla. Kalenteriin on merkitty glögikutsuja jo vaikka ja mille kokoonpanolle, ja eilen yllätin itseni suunnittelemasta kuusen kantamista sisään huomattavan paljon aikaisemmassa vaiheessa kuin koskaan aikaisemmin. Mutta siis vain yläkertaan. Keskikerroksen kuusi saa tulla vasta perinteitä kunnioittaen aatonaattoiltana. 


Minulle joulu on ehdottomasti punainen - ja vähän vihreäkin. Saimme viime viikonloppuisilta vierailta lahjaksi aivan uskomattoman kauniin punaisen kapistuksen, Marimekon Oiva-teekannun. Se oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta oioi, miten kaunis! Ja vaikka punainen osaa halutessaan olla myös vaikea väri, bongasin silti muutakin punaista keittiöömme. Marimekon Tasaraita-muki toistaa kuviota, johon olen pahasti kallellani - siis raitoja - ja Plus-pippurimylly olisi muuten vaan hauska.

Yhtään kynttilänjalkaa en saisi kyllä haluta, mutta kohdistan kielloista piittaamatta etäisen ihailuni Menun Weight Here -kynttilänjalkaan. Siinä on himpusti vähän samaa kuin Muuton Raw:ssa, jota ihastelin kovasti viime joulun aikaan. Hmm, saapas vielä nähdä, millainen haarakynttilänjalka onkaan vuorossa ensi vuonna. :-) 

Oikein mukavaa viikonjatkoa!

1 kommentti:

  1. Kyllä se vaan punainen muodossa jos toisessakin kuuluu jouluun, vaikka vitivalkoiset joulukodit kauniita ovatkin. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...