AALTO-JAKKAROILLE UUSI PESTI


Hankin viime keväänä  kaksi valkoista Aalto 60 -jakkaraa toimittamaan yöpöytien virkaa uudessa makuuhuoneessamme. Jakkarat osoittautuivat kuitenkin siihen tarkoitukseen aivan liian pieniksi, ja niin ne jäivät vähän niinku nurkkiin pyörimään ja leikkimään sivupöytää milloin missäkin kolossa.

Sunnuntaina bongasin perinteisellä blogikierroksellani modernin puutalon valjastaneen jakkarat sohvapöytäkäyttöön, ja oo, ostin idean siltä katsomalta ylimmän kerroksen aulaamme. Semminkin kun olin koko tähänastisen ajan ollut semisti tyytymätön aulan pöytätilanteeseen.


Aulassa eiliseen asti majailleet Hayn Tray-pöydät jakaantuivat muutoksen jäljiltä niin, että toinen muutti makuuhuoneeseen ja toinen jäi aulaan sivupöydäksi sohvan kulmalle. S kommentoi tätä sunnuntai-illan tuunausta toteamalla, ettei se ainakaan edellistä huonompi ole. Inspiroiduin tulkitsemaan sen niin, että jakkarat saavat jäädä sijoilleen - ainakin toistaiseksi.
 Vielä kun oppisi, että pöydän - tässä tapauksessa jakkaran - voi joskus jättää ihan tyhjilleenkin. Taaskin meni monta tovia siihen, että täydellisen installaation toivossa siirtelin erilaisia tarvekaluja paikasta toiseen. Kolmikerroksisessa talossa sitä päätyy ravaamaan raput aika moneen kertaan ennen sopu tavaroille sijan antaa. :-)

Iloista maanantaita! 

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää ;) Itse kyllästyin metsästämään täydellistä sohvapöytää ja otin jakkarat käyttöön. Nyt ei tarvitse päätöksen kanssa hätäillä, vaan voi rauhassa katsella ja vertailla eri malleja. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...