PUUTTUNUT PALANEN


Maanantaita! Talvista sellaista, koska musta pihatienoo on viikonlopun sateiden jäljiltä vaihtanut väriään, ja ulkona näyttää pahasti siltä, että seuraavaa pyöräretkeä joutuu tovin odottelemaan.

Viikonloppuna meillä porattiin taas reikiä seiniin ja löydettiin puuttuneille palasille paikkoja kun oikein seistiin päät kallellaan ja tuijotettiin lopputulosta. Niinpä Designed for Skateboarding -printti päätyi kellarin sijasta keskikerroksen olohuoneeseen. Meistä niiiiiin alkoi tuntua, että se on kellariin liian pieni, mutta toisaalta juuri sopiva täydentämään keskikerroksen keskeneräisyyttä.


Kyllä tuo uusi tulokas on aika erivärinen kuin seinällä tähän asti olleet kuvitukset, mutta ainakaan se ei huku entisten joukkoon. :-) Ja nyt on seinä rei'itetty - ainakin toviksi. Pidemmän tähtäimen haaveena on hankkia olohuoneen seinälle vielä joskus niin iso teos, ettei sille sitten muuta mahdukaan. :-) 

Kellarissakin laitettiin pora laulamaan, kun kerran vauhtiin päästiin. Laatikossa lojunut String Pocket iskettiin siis seinään ja vielä hyllyäkin kauemmin lattialla odottaneet printit myös.  


Jos aiemmin kartoinkin kellaria, niin viime aikoina olen löytänyt itseni sieltä sitäkin useammin. Isolla sohvalla on mukava lojua ja pelata A:n kanssa Afrikan tähteä tai tuijottaa piirrettyä elokuvaa. A:lla on nimittäin lauantaisin elokuvapäivä, ja toisinaan minutkin kutsutaan mussuttamaan poppareita. :-)

Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...