EI PAJUNKISSOJA KOIVUNOKSAAN


A:n kanssa lähdettiin ennen pääsiäistä riipimään lähimetsästä pajunoksia siinä toivossa, että niihin ilmestyisi vinha liuta pajunkissoja kun niitä ei alun alkaen näyttänyt oksissa olevan. 

Odotimme kissoja kärsivällisesti koko pääsiäisen, kunnes tänä aamuna havahduin huomaamaan, että ei hitsit A, mehän oltiin retkellämme saksittu sylintäydeltä koivunoksia! No ei se mitään, kyllä loistoonsa puhjenneet koivunlehdetkin kivoilta näyttävät - ja sopivat ehkä vähän paremmin tähän pääsiäisen jälkeiseen aikaan. :-)

Pääsiäiskormistukseksi tarkoitettua kissanruohoakaan en vielä raaskinut laittaa pois. Tiput vaan hiiteen, ja niin siitä varisi pääsiäinen kerta heitolla ja tilalle tuli keväisen vihreä väriläiskä koivunoksien kylkeen. 

Oi mutta voih, muutama viikko sitten tilaamaani Klaus Haapakosken Crane-tyynyä ei ole vieläkään näkynyt. Se ei sitten tainnutkaan ollaa mikään varastotuote, sillä yleensä Finnish Design Shopista tilaamani asiat ovat tulleet parissa päivässä. Noh, kyllä se sieltä varmasti vielä joskus tulee. Jos ei vapuksi, niin ehkä jo helatorstaiksi - vai-mitä-niitä-pyhäpäiviä-nyt-lähitulevaisuudessa-onkaan. :-)

Iloista torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...