IHAN PIHALLA


Hei taas, piiiitkästä pitkästä aikaa. New Yorkin haaveiden jälkeen täällä on ehditty tehdä - tai oikeastaan ajatella - yhtä sun toista. Lähinnä piha-asioita, jos tarkkoja ollaan. Niiden ajatelmien jäljiltä etupiha on nyt mullin mallin, mutta takapihalla on sentään saatu multavuoret leviteltyä ja iso kasa kiviä raahattua paikasta A paikkaan B. Kyyyyllllä siitä vielä piha tulee, pitkällä juoksulla ainakin. :-)

Taisin jo viime syksynä raportoida autokatostöiden alkaneen, mutta oikeasti niiden kimppuun päästiin vasta kevään valjettua. Viime viikolla myllättiin piha ja tällä viikolla tehdään perustuksia. Sitä ennen on kuitenkin vähän räjäyteltävä, sillä kaivinkone iski melkein heti ensimmäisen kauhallisen tullen kallionharjanteeseen, jonka salaojaputket olisivat ehkä voineet kiertää, mutta kun samainen kauha löysi vielä toisenkin palastelua vaativan harjanteen, niin peli oli sitä myöten selvä. 
 

Koska piha ei ole miltään osin kuvauskunnossa, piti kuvitukseksi keksiä jotain ei-vähäisemmissäkään-määrin-pihaan-liittyvää. :-) Mutta takaisin myllättyyn pihaan. Autokatoksen lisäksi sinne on tarkoitus saada kevään aikana metrikymmentäkaupalla terasseja ja ehkä niitä kasviaisiakin - joiden perään erityisesti S tuntuu olevan. Meillä on toki (taas kerran) ollut osaava käsipari tekemässä niitä oikeita töitä, joten lopputuleman suhteen on luottavainen olo. Etupihan terassit on jo saatu valmiiksi ja takapihankin osalta päästy hyvään alkuun. 

Nyt vaan sitten aurinkoista pääsiäistä toivomaan ja ennen kaikkea sitä, että tälle viikolle suunnitellut toimet etenevät odotetusti. Silloin nälkävuottakin pidempi työlista olisi taas hivenen lyhyempi kuin edellisellä viikolla. :-) 

Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...